מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מעבר לטיולוןנורית09/12/2010
שלום,
באיזה שלב התפתחותי ו/או באיזה גיל אפשר לעבור כבר מה"אמבטיה" לטיולון?
בני בן חודשיים וחצי ויש לי עגלת cybex callisto.
אנא התייחסו גם לשלב וגם ספציפית לעגלת cybex, מאחר ולטיולוניםשונים זוויות שכיבה שונות.
תודה,
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם את מרוצה ממנה?
שירן14/12/2010רכשתי אותה ואשמח לשמוע ממישהי שכבר משתמשת איך היא בעינייך.
אני נורא התלהבתי ממנה.
באיזה צבע לקחת אותה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסה"כ מרוצה פרט לסל
נורית14/12/2010בסה"כ מרוצים מהעגלה פרט לסל הפצפון.. ניתן להכניס מעט מאד דברים. ידעתי מראש שהוא קטן אבל לא הערכתי עד כמה זה בעייתי. לגבי הנוחות של הטיולון, אני עוד לא יודעת, טרם השתמשנו.
ירוק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הטיולון - מנהלי הפורום
נורית14/12/2010אשמח אם אחד ממנהלי הפורום יוכל להתייחס לשאלה על הטיולון של cybex.
אנחנו יוצאים לטיול בן מספר ימים בקרוב ומעוניינת לדעת אם אוכל להשתמש כבר בטיולון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנורית
שירן15/12/2010אני יודעת מה שאמרו לי בחנות שעוברים לטיולון רק מאיזה גיל 5 חודשים.
ודבר נוסף שברגע שמרכיבים את הטיולון של סייבקס אי אפשר לחזור לאמבטיה.
אז את בוודאי רוצה להשתמש עוד כמה חודשים באמבטיה.
תבלו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה???
Lיצן קטן אחד18/12/2010מי אמר לך דבר כזה?
למה אי אפשר לחזור לאמבטיה אם שמים טיולון?
הרי כל אחד מהם מתלבש בנפרד על השילדה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ודאי לגבי הסייבקס
שירן18/12/2010זה לא נכון לכל העגלות האחרות אלא לסייבקס.
משום שהטיולון שלה הוא באמת טיולון רציני שמזכיר את הטיולונים שקונים בנפרד ולא איזה חלק שיוצא ונכנס כל פעם למרכב, אז ברגע שמסיימים עם האמבטיה, ממש צריך להרכיב את הטיולון הזה עם ברגים והכול ואז לא ניתן לעבור לאמבטיה.
כמובן שאם רוצים להשתמש לילד הבא ניתן לפרק את הטיולון ולהחזיר לאמבטיה אבל הרעיון כאן שזו פרוצדורה של הרכבה ולא משהו מידי.
אני אישית לא רואה בכך חיסרון משום שברגע שמסיימים עם האמבטיה ועוברים לטיולון לא באמת שמים שוב את האמבטיה ומשחקים עם זה. כל חלק מותאם לגיל מסוים.
שבת שלום ומבורכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לטיולון - תגובה
אביבית מולכו16/12/2010נורית היי
חודשיים וחצי זה עדיין מוקדם בכדי להעביר את הילד לטיולון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לטיולון
נורית16/12/2010הי אביבית,
חודשיים וחצי וודאי קטן מידי אבל הייתי רוצה לדעת באיזה שלב התפתחותי ו/או באיזה גיל אפשר לעבור כבר מה"אמבטיה" לטיולון?
אשמח אם תוכלי להתייחס גם לשלב וגם ספציפית לעגלת cybex callisto, מאחר ולטיולונים שונים זוויות שכיבה שונות.
תודה,
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לטיולון - תגובה
קובי רוזנברג16/12/2010שלום נורית
הטיולון שמגיע עם הסייבקס קליסטו מתאים מבחינת הזווית לשימוש מגיל 0+ (זווית שכיבה 175 מעלות על הגב בלבד).
אין ספק שהטיולון לא סגור כמו האמבטיה ואין בו 180 מעלות אבל כפי שציינתי מקודם את כבר יכולה לעבור לטיולון.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)