מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בבקשה תעזרו לי לגבי קניית עגלהקרן 3213/12/2010
שלום
אני בשבוע 31 ילד ראשון ולא רוצה לעשות טעויות של חברות שקנו עגלה
והצטערו .אני לא ממש מבינה בזה ומעוניינת בעגלה נוחה וקלה לשימוש וכמובן עם איכות טובה
חשוב לי בעגלה שיהיה לה 3 שלבים: אמבטיה+סלקל וטיולון
על איזו חברה אתם ממליצים?
מה חשוב לבדוק בעגלה לפני שקונים?
לעזרתכם אודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי לגבי קניית עגלה - תגובה
אביבית מולכו16/12/2010קרן היי
אני חייבת להבהיר לך שלעזור בקניית עגלה זה לא דבר פשוט, אני אסביר:
ישנם בשוק המון עגלות, אך לא כל עגלה מתאימה לכל אחד.
תחשבי מי יילך עם העגלה יום-יום, האם עולים מדרגות, רכב - לא כל העגלות נכנות לכל הרכבים .
בקיצור לא פשוט!!!!
עגלות טובות וקלות יחסית :
סייבקס קליטו
בייבי ג'וגר
סטפני
בהצלחה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדקי את הממבה abc
שרון19/12/2010יש לי אותה כבר 5 חודשים, ולא מזמן עברנו לטיולון. העגלה מעולה, יחסית קלה, נוסעת בקלות, מתקפלת בקלות ואפילו לא צריך להתכופף. לשובב מאוד מרווח...
מה שאת צריכה לבדוק זה קודם את שלושת הדברים שהכי חשובים לך בעגלה. אחרי זה החיפוש יהיה קל מאוד. יש פה הרבה פשרות כי אף עגלה לא מושלמת (רק הילד שלנו), אז אין מצב שלא תטעי :-). מה חשוב לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)