עגלת סולה וממבה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת סולה וממבה
    מיטל
    22/12/2010

היי,
    לאחר חיפושים רבים אני מתלבטת בין שני דגמים:
    סולה-שאין עליה הרבה מידע ואשמח לחוות דעת-הבנתי שיש בעיה לתלות עליה תיק?האם הגיוני למשקל כזה של עגלה? ובכלל אשמח לדעה לגביה.
    abc ממבה-שהחיסרון שלה זה שאין שכיבה בטיולון של 180 מעלות, האם זה ממש משמעותי?

אשמח להמלצות/חוות דעת,
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת סולה וממבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת סולה וממבה - תגובה

קובי רוזנברג
    22/12/2010

שלום מיטל
    המלצתי החמה היא על הסולה מכמה סיבות:
    שילדה קלה
    טיולון נשכב ל-178 מעלות זאת אומרת ניתן לשימוש מגיל 0+ לעומת הטיולון של הממבה שמתאים אך ורק מגיל חצי שנה בגלל הזווית.
    אפשרות להניח סלקל (סייבקס ATON) על השלדה.
    לגביי תיק ההמלצה של כל יצרני העגלות היא להניח תיק על העגלה שלא יעלה על 4 ק"ג, עכשיו אם נהיה מציאותיים זה לא תמיד קורה ברוב המקרים אנחנו מעמיסים על התיק הרבה יותר, ההמלצה שלי ליפני שאנחנו יוצאים מהבית חשוב לסדר את התיק בצורה נכונה הווה אומר לקחת באמת מה שצריך ולא לקחת את כל קופסאת המטרנה או חבילת טיטולים שלמה, כך שבסופו של דבר התיק יישקול מעט ולא תהיה בעיה ללכת איתו.
    לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד התייעצות קטנה לקובי

מיטל
    22/12/2010

היי קובי,
    ראשית תודה על התשובה המלאה,
    שתי שאלות..
    אני לא יודעת אם המשקל הוא באמת משמעותי (חשוב לציין שאין לי ניסיון...)
    ABC- שלדה 7.7 עם טיולון 10 עם אבטיה 11.5
    סולה-7.2 עם טיולון 10.8 ,עם אבמטיה 12.7

נראה לי הכי הגיוני להתחשב בעיקר במשקל עם הטיולון שזהו בעצם החלק שמשתמשים בו הכי הרבה ואז המשקל הוא לטובת ה-ABC ... (איזה בילבול..........)

ולגביי הסל קל-הסולה מגיעה עם סל קל האם אתה מכיר אותו ? או שבכל זאת אתה ממליץ לרכוש את הסייבקס ...

שוב תודה ולילה טוב,
    מיטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד התייעצות קטנה לקובי - תגובה

קובי רוזנברג
    23/12/2010

שלום מיטל
    אנימסכים איתך לגמריי שטיולון צריך להיות קל ופרקטי מכיוון שבו אנחנו נשתמש רוב הזמן, קצת מוזר לי המשקל שרשמת על הסולה עם הטיולון מכיוון שאני יודע שהיא שוקלת 9.5 ק"ג.
    לגביי הסלקל לחברת מאמס&פאפס אין סלקל ולכן ניתן להתאים רק את הסלקל של סייבקס דגם ATON שהוא מצויין.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו