גם בענייני עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• גם בענייני עגלות
    סיגלית
    24/12/2010

היי,
    לאחרונה נחשפתי לעגלה חדשה בשוק- שמה HIPI מבית biba. אין הרבה מידע עליה ועל היצרן. יש עוד דגם שנקרא bibo. מה בעצם ההבדל ביניהם? ומה ידוע לכן על העגלה מבחינת האיכות והפרקטיות.
    עוד עגלות שעומדות על הפרק הן הסולה והסייבקס קליסטו. מה מומלץ מבין 3 העגלות?
    תודה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גם בענייני עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת BIBA

גילי
    27/12/2010

היי,
    גם אני נחשפתי לעגלות של BIBA רק בשבת האחרונה הבנתי שזה מבית ד"ר בייבי אבל חברה בפני עצמה.. שדרוג של הBLOO 2.. ואני מתכוונת לרכוש את הדגם BIBO שהוא יותר יוקרתי מהHIPPI יותר גדול ומרווח.. אין הבדל כזה רציני במחיר לכן אם כבר אז ללכת על היותר טוב.

אין הרבה המלצות ברשת לעגלה לצערי כי היא רק נכנסה לשוק.. אבל התיאור שלה ממש מושך.. וגם הרגשתי אותה בחנות ודיי נידלקתי עליה..נוחה לקיפול.. אמבטיה רחבה.. קלה.. סל קניות ענק, ידית גבוהה.. (בעלי גבוה.. שיהיה לו נוח..)

בקיצור אני הולכת עליה.

תספרי מה את מחליטה גם :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה ממליץ עליה?

גילי
    02/01/2011

אתה ממליץ על העגלה הזו?? מכיר אותה??
    הזמנתי אותה כבר...

יש עליה אחריות של 3 שנים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת BIBA

יובל שיזף
    02/01/2011

העגלה אינה מבית דר ביבי אלה ע"י יבואן אחר אבל נראה לי שהם מיוצרות על ידי אותו מפעל בסין, חשוב לבדוק רק שהיבואן נותן את אותה האחריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו