קוויני מול סייבקס קליסטו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קוויני מול סייבקס קליסטו
    רוני
    25/12/2010

שלום,
    אני יודעת שמבחינת עלויות יש בניהן הבדל, רציתי לדעת מה לדעת ראשי הפורום עדיף ...
    האם ברכישת עגלת קוויני, סלקל של מקסי קוזי הוא חלק מהעלות או בנפרד ?

בסייבקס הבנתי שעלות העגלה כוללת סל קל, עריסה וטיולון.
    האם כך ?
    מה אתם ממליצים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוויני מול סייבקס קליסטו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו עזרה ?

רוני
    27/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן כן

Lיצן קטן אחד
    28/12/2010

CYBEX CALISTO כוללת:
    אמבטיה+סלקל+טיולון.
    הסלקל הוא של חברת ATON. (שלפי מה שאני יודעת מתאים גם לעגלה אחרת, אולי ל-QUINY, אבל אני לא בטוחה).
    הטיולון הוא ONYX נדמה לי, שבו הילד יכול לשבת רק עם הגב להורה, ולא ניתן להפוך אותו. כנ"ל לגבי האמבטיה-היא חד-כיוונית-עם הפנים של הילד אליך.

מנסיון שלי מדובר בעגלה די נוחה,פרקטית,בגלל המידות שלה והעובדה שהיא צרה יחסית הרבה יותר קל לנווט איתה והיא לא מסורבלת כמו הרבה עגלות אחרות..
    רק תקחי בחשבון שהסל למטה הוא לא גדול וגם לא כ"כ נגיש; זה החיסרון העיקרי בעגלה הזאת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוויני מול סייבקס קליסטו - תגובה

קובי רוזנברג
    29/12/2010

שלום תאיר
    עגלת קוויני נמכרת אך ורק בשילב כך שהידע שלי לגביי העגלה הזאת הוא אך ורק ממפרטים לפי מה שקראתי היא עגלה מצויינת אבל כבדה 13 ק"ג, טיולון לא נשכב לגמריי וכו'.
    הסייבקס קליסטו היא אחת העגלות המשולבות הטובות שיש היום בשוק מכמה סיבות: קודם כל והכי חשוב בעייני פרקטית, אייכותית והכי חשוב במחיר סביר לכל כיס.
    בקיצור אני ממליץ לך בחום על הסייבקס קליסטו, במחיר סביר תקבלי: אמבטיה+טיולון+סלקל+בסיס לרכב.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא בטוחה

Lיצן קטן אחד
    30/12/2010

שמה שכתבת זה נכון..כשאני קניתי את הסייבקס לא היה בעיסקה גם בסיס לרכב.
    רק אמבטיה+טיולון+סלקל...
    את הבסיס הקבוע לרכב אפשר לקנות בנפרד, למיטב ידיעתי.
    אלא אם כן היום זה השתנה (קניתי לפני 5 חודשים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לשניכם ...

רוני
    31/12/2010

שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו