מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קוויני מול סייבקס קליסטורוני25/12/2010
שלום,
אני יודעת שמבחינת עלויות יש בניהן הבדל, רציתי לדעת מה לדעת ראשי הפורום עדיף ...
האם ברכישת עגלת קוויני, סלקל של מקסי קוזי הוא חלק מהעלות או בנפרד ?
בסייבקס הבנתי שעלות העגלה כוללת סל קל, עריסה וטיולון.
האם כך ?
מה אתם ממליצים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו עזרה ?
רוני27/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן
Lיצן קטן אחד28/12/2010CYBEX CALISTO כוללת:
אמבטיה+סלקל+טיולון.
הסלקל הוא של חברת ATON. (שלפי מה שאני יודעת מתאים גם לעגלה אחרת, אולי ל-QUINY, אבל אני לא בטוחה).
הטיולון הוא ONYX נדמה לי, שבו הילד יכול לשבת רק עם הגב להורה, ולא ניתן להפוך אותו. כנ"ל לגבי האמבטיה-היא חד-כיוונית-עם הפנים של הילד אליך.
מנסיון שלי מדובר בעגלה די נוחה,פרקטית,בגלל המידות שלה והעובדה שהיא צרה יחסית הרבה יותר קל לנווט איתה והיא לא מסורבלת כמו הרבה עגלות אחרות..
רק תקחי בחשבון שהסל למטה הוא לא גדול וגם לא כ"כ נגיש; זה החיסרון העיקרי בעגלה הזאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוויני מול סייבקס קליסטו - תגובה
קובי רוזנברג29/12/2010שלום תאיר
עגלת קוויני נמכרת אך ורק בשילב כך שהידע שלי לגביי העגלה הזאת הוא אך ורק ממפרטים לפי מה שקראתי היא עגלה מצויינת אבל כבדה 13 ק"ג, טיולון לא נשכב לגמריי וכו'.
הסייבקס קליסטו היא אחת העגלות המשולבות הטובות שיש היום בשוק מכמה סיבות: קודם כל והכי חשוב בעייני פרקטית, אייכותית והכי חשוב במחיר סביר לכל כיס.
בקיצור אני ממליץ לך בחום על הסייבקס קליסטו, במחיר סביר תקבלי: אמבטיה+טיולון+סלקל+בסיס לרכב.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בטוחה
Lיצן קטן אחד30/12/2010שמה שכתבת זה נכון..כשאני קניתי את הסייבקס לא היה בעיסקה גם בסיס לרכב.
רק אמבטיה+טיולון+סלקל...
את הבסיס הקבוע לרכב אפשר לקנות בנפרד, למיטב ידיעתי.
אלא אם כן היום זה השתנה (קניתי לפני 5 חודשים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לשניכם ...
רוני31/12/2010שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)