בהתלבטות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בהתלבטות
    כרמית
    26/12/2010

טוב , בינתיים אחרי טיול למס' חנויות הדגמים שמצאו חן בעינינו הם-
    1. ד"ר בייבי מדריד- חצי משולבת עם אופציה למזרן לשכיבה מלאה (טיולון+סלקל)
    2. בייבי ג'וגר מיני סיטי- משולבת
    3. בבה קומפורט סטריטי
    4. בוגאבו קמיליון- משולבת
    5. אינגליזינה לאונג' - משולבת עם אמבטיה רכה

לכולם יש סגירה יחסית קלה, וקיפול קומפקטי מה שמאוד חשוב לנו כי אנחנו גרים קוצה שלישית ללא מעלית, עם אוטו קטן ואני נוסעת לעיתים גם באוטובוס.

בעיקר אהבנו את השלישיה הראשונה. דווקא מהפג והסייבקס לא הכי התלהבנו. יש להם יחסית סגירה מסורבלת שדורשת קוארדינציה ושתי ידיים, הפג כבדות לרוב ולסייבקס מרכב חד כיווני ואמבטיה וסל צרים למדי.

מה דעתכם? אשמח לשמוע מהמומחים וממי שבעל היכרות עם העגלות הללו.
    אני כבר די מבולבלת מהחיפושים, אולי אשמח גם לשמוע על עגלות אחרות שעונות על הצרכים שתיארתי.

תודה
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהתלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ביטלתי את הסטריטי..

גילי
    27/12/2010

אני הזמנתי את הסטריטי ואתמול ביטלתי אותה.., נכון היא ניראת מאוד נוחה, אבל הידית דיי נמוכה והאמבטיה מאוד צרה. מה גם שהיבואן שלה בארץ- בייבי סייף-פג ישראל- פשטו רגל החודש ועדיין לא יודעים מה יעלה בגורל האחריות לעגלות הללו.
    לא רציתי לקנות חתול בשק.. בשביל עוד מאתיים-שלוש מאות שקלים אני קונה היום את הדגם החדש שניקרא BIBA BIBO, עגלה חדשה בשוק ומאוד קלה וקומפקטית.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחלה של עגלה

גילי
    28/12/2010

זה לא אותו יבואן.. זה יבואן מבית ד"ר בייבי.. פרטי.

והיא ממש איכותית.. קניתי אותה אתמול..יש לי קיפול טוב, אמבטיה מעולה ומחממת..עם סל קל+ מתאם לרכב וטיוליון עם ציליה ענקית וגם כילה נגד יתושים.
    לדעתי אחלה של עגלה.
    כל אחד ודעתו..
    :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

כרמית
    27/12/2010

ה- BIBA BIBO שהזכרת, היא גם של אותו יבואן בייבי סייף שפשטו רגל או של יבואן אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ביבה זה כמו עגלה בלו 2

גילת
    27/12/2010

שניהם עגלות כבדות ולא איכותיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתלבטות - תגובה

קובי רוזנברג
    29/12/2010

שלום כרמית
    לפי ההתרשמות שלי את צריכה להתלבט בין 2 דגמים: הסיטי מיני או המדריד.
    כמו שאת יודעת הסיטי מיני הינה עגלה משולבת זאת אומרת ברגע שאני מקפל אותה אני צריך לשלוף את האמבטיה, אבל כאשר מגעים לשלב הטיולון היא העגלה הכי פרקטית שיש היום בשוק והכי קלה לנשיאה במיוחד למי שגר בבנין ללא מעלית וצריך לתפס כמה קומות ברגל.
    המדריד לעומתה היא עגלה חצי משולבת והיתרון שלה בא לידי ביטוי שכאשר אנחנו מגיעים לרכב לא צריך לשלוף אמבטיה רק מקפלים ומעמיסים, נכון שהקיפול יהיה ביד אחת אבל בשביל העמסה נצטרך 2 ידיים בנוסף מבחינת המשקל והגודל היא כבדה וגדולה יותר מהסיטי מיני (אני מדבר על שלב הטיולון), כפי שאת יודעת השימוש באמבטיה הוא עד חצי שנה אבל בפועל משתמשים בה מקסימום עד 4 חודשים לכן מה שאני בא להגיד לך שרוב הזמן העגלה משמת אותנו עם החלק של הטיולון ולכן חשוב שתבחרי דגם שיהיה לך נוח לתפעול.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי המדריד

שירן
    29/12/2010

אני יכולה לומר לך שלחברה שלי קנתה אותה וסבלה ממנה כל רגע.
    עכשיו לילדה השנייה שבדרך ב"ה היא הלכה וניסתה לחפש משהו שלא תתאכזב כמו עם המדריד.
    ובכל מקום שהיא אמרה על המדריד הודו שזה דגם לא מוצלח של ד"ר בייבי עם המון בעיות.
    שמעתי את זה ממלא אמהות אז כדאי שתשקלי את זה.
    יש שם בעיה של העבירות, בגלל הידית המתהפכת כנראה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו על המדריד

שירן
    29/12/2010

אגב היא תשמח למכור לך אותה אם ממש תרצי :)
    כי היא לא השתמשה בה הרבה בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו