מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטת בין ב BREVI ל BIBA היפיגלית26/12/2010
שלום,
אשמח לעזרתכם. אנחנו מתלבטים בין עגלת BIBA דגם היפי - הבנתי שהיא ממש חדשה ולכן לא מצאתי תגובות עליה, לבין BREVI - היקרה יותר מבין השתיים ב500 ש"ח.
כמו כן רציתי לשאול האם כדאי לקנות עגלה ללא סל קל, המוכר בחנות אמר שגם ככה לא מומלץ להשאיר את התינוק בסל קל יותר מחצי שעה רצוף.
המון תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת BIBA BIBO
גילי27/12/2010גם אני התלבטתי היא דומה לBRAVI ודומה לBLOO של ד"ר בייבי.. לבסוף אני הולכת לרכוש היום את העגלה החדשה BIBA BIBO שזה דגם טיפה יותר יוקרתי מה-HIPPI.. גם אני חיפשתי תגובות על העגלה ולא ממש מצאתי כי זו באמת עגלה חדשה מבית ד"ר בייבי.. ממש אהבתי אבל את העגלה. .הקלות שלה ואת שלושת החלקים.. ואני חושבת שסלקל כן חשוב במיוחד בתור כיסא בטיחות לרכב.
למרות שאין תגובות על העגלה החדישה אני הולכת לקנות אותה היום..היא ממש מצאה חן בעיניי.
בהצלחה שיהיה לך! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBIBA BIBO
גילי11/01/2011אני לא יודעת איפה את גרה אני מאזור הקריות..
וקניתי בנוי בייבי בדלית אל כרמל.. את הBIBA BIBO. עם סל קל תואם ומעמד קבוע לרכב ב3200 . בלי הסלקל המחיר שלה 2600 ש"ח.. ואפשר להוריד אותו שמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת BIBA
אלונה10/01/2011שלום, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות עגלת BIBA, והאם יש לה סלקל תואם? או אפשר סלקל אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קניתי Hipi BiBa
תמר01/01/2011לקחנו הימור בלי לקרוא המלצות. פשוט התאהבנו בעגלה בחנות וקנינו. כולל שלושת החלקים.
נקווה לטוב
אהה.. והמחיר ממש סבבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה וכמה עלתה לך?
גילי02/01/2011היי..
אני קניתי את הBIBA BIBO... בכמה קנית אותה אם אפשר לשאול ואיפה??
אני גם ממש התרשמתי ממנה.. חבל שאין המלצות יישומיות עליה כי היא חדשה בשוק..
עדיין לא הבנתי כ"כ מי אלה החברה BIBA.. נקווה לטוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעגלה נראית ממש יפה ונוחה....
חיה א08/01/2011מה המחיר שלה ומהיכן קנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה עגלהההה
גילי11/01/2011אני לא יודעת איפה את גרה אני מאזור הקריות..
וקניתי בנוי בייבי בדלית אל כרמל.. את הBIBA BIBO. עם סל קל תואם ומעמד קבוע לרכב ב3200 . בלי הסלקל המחיר שלה 2600 ש"ח.. ואפשר להוריד אותו שמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעשה
כרמית03/01/2011למעשה קניתם את הבבה קאר היפהופ? ידוע לך איך הקיפול של העגלה? האם הוא קל לביצוע והאם העגלה קומפקטית ונכנסת לתא מטען קטן?
אשמח לחוות דעתך כי אין הרבה המלצות עליה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת HIPI BIBA
יעל24/01/2011שלום,
ראיתי היום את העגלה בחנות (כל בו סימה) וממש התלהבתי ממנה. רציתי לדעת איך היא? יתרונות חסרונות, כל דבר שיעזור לי לגבש דעה.
ההתלבטות היא בינה לבין ה- CYBEX... יש יותר מדי מבחר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)