מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות או סל קל? כבר מבולבלתאימא דביבונה27/12/2010
הלכתי ביום ראשון לסגור חבילת לידה בבייביז וכמעט קניתי את הסל קל של סייבקס ואז מוכרת שם המליצה לי לקנות כבר עכשיו כיסא בטיחות מגיל 0
היא המליצה לי על כיסה כיסא בטיחות Complete Air LX Convertible של קוסקו ואמרה שהוא מאוד בטיחותי עם הגנות צדיות ושהוא עכשיו במבצע במקום 1490 ש"ח ב950 ש"ח
חזרתי כולי מבולבלת
עד שכבר הצלחתי להתפקס על סל קל זה בא והפך לי הכל
האם באמת צריך סל קל או שאפשר ישר לקנות כיסא בטיחות?
כיסא בטיחות לא מתחבר לעגלה וסל קל כן , האם באמת מחברים כל כך הרבה את הסל קל או שזה שיקול זניח?
אשמח לתובנות
כמובן שחשוב לי בראש ובראשונה הבטיחות והבנתי ממנה שגם הסל קל וגם הכיסא בטיחותיים...האם זו הוצאה מיותרת לקנות סל קל?
ועוד שאלה , הבנתי שהסל קל של בי סייף נשכב ל180 מעלות ולכן הוא יותר מומלץ האם באמת משתמשים עם הסל קל כל כך הרבה שהזוית כל כך משנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסא בטיחות או סל קל? כבר מבולבלת - תגובה
קובי רוזנברג29/12/2010שלום
אכן יש היום בשוק הרבה כיסאות אמריקאים שמתאימים מגיל לידה 2.3 ק"ג נג ד כיוון הנסיעה אבל כפי שהמלצתי בעבר ליפני שרוכשים סלקל או כיסא חשוב לקחת לרכב ולראות איך הוא מונח מבחינת הזווית כמה מקום הוא תופס, לגביי Complete Air LX Convertible אכן הוא מתאים מגיל לידה אבל שתתקינו אותו נגד כיוון הנסיעה תיסתכלי על הזווית הפנימית שהוא נותן ואח"כ תיקחי סלקל ותראי שהוא נותן זווית שכיבה אידיאלית מגיל 0, המלצה שלי היא להתחיל עם סלקל.
סלקל מומלץ ציקו keyfit30
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)