טיולון chicco lite way או aya-baby

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון chicco lite way או aya-baby
    הילה
    03/01/2011

שלום
    אני מתלבטת בין שני הדגמים לעיל. היה לי ברור שאני רוצה את הצ'יקו אבל אז החברה שרצתה לקנות לי את הטיולון (כמתנה ללידה מכמה בנות) והייתה באחת החנויות חזרה ואמרה שהמוכר אמר שה aya-baby היא דגם משופר של הצי'קו לייט וואי כיוון שבצ'יקו ישנה שחיקה בצדדים עם הזמן, או משהו כזה, והאצבעות של הילד עלולות להיתפס.
    זו לא חנות שאני סומכת על המוכרים, כשחיפשתי עגלת תינוק חדשה ידעתי יותר מהם על הדגמים של החברה שבחרתי, ובכל זאת אני תוהה אם הם צודקים ואיזה דגם עדיף.
    אשמח להמלצה!
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון chicco lite way או aya-baby

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולון chicco lite way או aya-baby - תגובה

קובי רוזנברג
    03/01/2011

שלום הילה
    אני רק יכול להגיד לך דבר אחד, כיום הציקו לייט וואי הינו אחד הטיולונים הנמכרים ביותר בארץ וצ'יקו הינה חברה איטלקית מכובדת וידועה לעומת האיה בייבי עם כל הכבוד.
    לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - ועוד שאלה קטנה

הילה
    03/01/2011

שלום קובי
    תודה על התשובה
    (מותר לשאול אם בבייבישיק יש לכם את הדגם של הצ'יקו לייט וואי עם הכיסויים?)
    ומה עדיף, הצי'קו לייט וואי או הטיולון של סייבקס (cybex)?
    מה שבעיקר חשוב לי הוא טיולון שמצב הישיבה שלו הוא הכי גבוה, וקלות התנועה כמובן.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - ועוד שאלה קטנה - תגובה

קובי רוזנברג
    04/01/2011

שלום הילה
    הסייבקס אוניקס הינו טיולון מצויין מאוד מזכיר את המקלרן טכנו, מרופד היטב וכו'
    אבל עדיין אני חושב שהציקו זורמת טוב יותר בנסיעה, אצלנו בחנות יש את הדגם הרגיל ללא הכיסויים.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רואה הרבה "לייט ווי" ברחוב

אני
    04/01/2011

ושמתי לב שהם מתבלים מאוד מהר. אני רואה שלהרבה טיולונים נקרע הפלסטיק שעליו מניחים את הרגליים, וגם הבד לא איכותי בכלל.
    לעומת זאת, לנו יש טיולון של פג פרגו (אריה) שאחרי שנתיים בשימוש יום-יומי ואינטנסיבי נראה כמו חדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו