מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון chicco lite way או aya-babyהילה03/01/2011
שלום
אני מתלבטת בין שני הדגמים לעיל. היה לי ברור שאני רוצה את הצ'יקו אבל אז החברה שרצתה לקנות לי את הטיולון (כמתנה ללידה מכמה בנות) והייתה באחת החנויות חזרה ואמרה שהמוכר אמר שה aya-baby היא דגם משופר של הצי'קו לייט וואי כיוון שבצ'יקו ישנה שחיקה בצדדים עם הזמן, או משהו כזה, והאצבעות של הילד עלולות להיתפס.
זו לא חנות שאני סומכת על המוכרים, כשחיפשתי עגלת תינוק חדשה ידעתי יותר מהם על הדגמים של החברה שבחרתי, ובכל זאת אני תוהה אם הם צודקים ואיזה דגם עדיף.
אשמח להמלצה!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון chicco lite way או aya-baby - תגובה
קובי רוזנברג03/01/2011שלום הילה
אני רק יכול להגיד לך דבר אחד, כיום הציקו לייט וואי הינו אחד הטיולונים הנמכרים ביותר בארץ וצ'יקו הינה חברה איטלקית מכובדת וידועה לעומת האיה בייבי עם כל הכבוד.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - ועוד שאלה קטנה
הילה03/01/2011שלום קובי
תודה על התשובה
(מותר לשאול אם בבייבישיק יש לכם את הדגם של הצ'יקו לייט וואי עם הכיסויים?)
ומה עדיף, הצי'קו לייט וואי או הטיולון של סייבקס (cybex)?
מה שבעיקר חשוב לי הוא טיולון שמצב הישיבה שלו הוא הכי גבוה, וקלות התנועה כמובן.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - ועוד שאלה קטנה - תגובה
קובי רוזנברג04/01/2011שלום הילה
הסייבקס אוניקס הינו טיולון מצויין מאוד מזכיר את המקלרן טכנו, מרופד היטב וכו'
אבל עדיין אני חושב שהציקו זורמת טוב יותר בנסיעה, אצלנו בחנות יש את הדגם הרגיל ללא הכיסויים.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רואה הרבה "לייט ווי" ברחוב
אני04/01/2011ושמתי לב שהם מתבלים מאוד מהר. אני רואה שלהרבה טיולונים נקרע הפלסטיק שעליו מניחים את הרגליים, וגם הבד לא איכותי בכלל.
לעומת זאת, לנו יש טיולון של פג פרגו (אריה) שאחרי שנתיים בשימוש יום-יומי ואינטנסיבי נראה כמו חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)