מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
סניון לא מוצלח עם הבבה קאר
ר14/02/2011צר לי בנות להרוס לכן מעט את החגיגה, אני יודע כמה קשה לקבל החלטה סופית לגבי עגלה ואיך שכבר מתקבלת אחת שכזו מיד נראה שהעגלה שלא בחרנו היא דווקא הטובה יותר..
בכל אופן, זוגתי ואני רכשנו בבה קאר מאותן סיבות שצציינתן (איכות חומרים, אמבטיה מפוארת, וטיולון שנשכב ל 180 מעלות).
ראשית, שבועיים אחרי תחילת השימוש העגלה החלה לחרוק בצורה מעצבנת. ביקור במחסן של היבואן שריסס את העגלה בחומר עד שהריחה כמו מוסכניק, פתר את הבעיה באופן כמעט מלא בדגש על הכמעט. שבועיים לאחר מכן עדיין חרקה.
האמבטיה אכן איכותית ואולי הנוחה ביותר מבין כל העגלות הנמכרות שאני ראיתי. אבל, זכרו היטב שהאמבטיה משמשת בממוצע לארבעה חודשים ואח"כ הולכת למחסן. יתכן וזו הסיבה שרוב היצרנים לא משקיעים באביזר זה יותר מדי.לעניין האפשרות להרים את גב התינוק למצב זקוף יותר - עזבו אתכן. לא שמיש, כמו האופציה לקפל את העגלה יחד עם האמבטיה.
נסיעה של העגלה נחמדה אך דורשת יותר מאמץ בדחיפה ובפניות (קשה לסובב את העגלה ביד אחת) מאשר עגלות כמו מוצי, בוגבו או בייבי ג'וגר, וטיפוס או ירידה ממדרגות מעט קשה ומעצבן.
וכאן אני מגיע לקש ששבר את גב הגמל או נכות יותר כמעט את הבג שלי. העגלה כבדה בטירוף! בנוסף, ברכב שלנו, לאחר שהרכבנו את הטיולון היא פשוט לא נכנסה. היא ענקית.
עם הטיולון היא גם הרבה פחות יפה (שמתן לב שבחנויות היא מוצגת בעיקר עם האמבטיה) אבל זה כבר עניין של טעם.
היום, לאחר שהחזרנו את הבבה קאר לחנות, יש לי עגלה אחרת (לא כותב איזו כדי שלא תחשבו שיש לי אינטרס כלשהו) שהנסיעה שלה פשוט מדהימה אם כי גם העגלה הזו כמו כולנו, לא מושלמת.
העיקר שתהיה לכן לידה קלה ותינוקות בריאים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבעל הניסיון הלא מוצלח...
גולי27/04/2011מקווה שאתה עדיין נכנס לפה..
איך ביצעת את החלפת העגלה?? איפה החלפת? אנחנו עם בעיה דומה בעגלה..
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבה קארמיטל03/01/2011
היי,
לאחר חיפושים ובדיקות רבות אנ כמעט סגורה על הבבה קאר.
רציתי לדעת האם למישהי יש חוות דעת ,המלצה או מידע עליה...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
כרמית03/01/2011איזה דגם של הבבה קאר? למה אהבת אותה בעצם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קאר-תשובה
מיטל03/01/2011דגם IPOP .
אחר חיפושים של עגלה שתשלב בין איכות, שתהיה פרקטית וגם יפה (בהתחלה הייתי בכיוון הממבה-אך אחרי שרואים את הבבה קאר-אין מה להשוות)
הנה הסיבות:
נוחות קיפול
סל גדול
טיולון שנשכב 180 מעלות
העגלה מתקפלת בקלות גם עם האמבטיה וגם עם הטיולון
באמבטיה יש אפשרות להרים את הראש של התינוק.
חומרים/בדים מעולים
ויש עוד מלא יתרונות שפשוט שווה ללכת לחנות ולקבל הסבר כשרואים את העגלה.
וכמובן שיש לציין שהיא מהממת ויש לה בערך 30 צבעים לבחירה .
ממליצה בחום ללכת להתרשם ,מה שכן היא לא זולה -6000 כולל סל קל,תיק תואם,מטריה תואמת וכיסוי רגליים,
אפשר לקבל קצת הנחה במסגרת חבילת לידה.
חשוב לציין שמצאתי כמה תגובות שהיא כבדה אז בהשוואה לכל עגלות הפרמיום היא בסדר גמור מה גם שלאחר הקיפול היא נשארת עומדת ולא צריך להרים אותה מהרצפה ,דבר שמאוד מקל בהכנסה לרכב
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
כרמית04/01/2011יש לה קיפול גדול או שהיא יכולה להיכנס לתא מטען קטן של פולו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קאר
מיטל04/01/2011היי,
הקיפול יחסית ממוצע לעגלות האלה מאחר ושכחתי לציין שאחד היתרונות הכי בולטים בעגלה ,לדעתי ,זה שהמרחק בין הגלגלים האחוריים קטן מאוד יחסית לעגלות הפרימיום, מה שגם עוזר בכל הכניסות למקומות צרים שזאת אחת הבעיות במוצי ובממבה.
אני לא מכירה את הבגאז' של הפולו אבל לא משנה איזה עגלה תבחרי, חובה חובה לבדוק שהיא נכנסת ללא בעיה..
בהצלחה ועדכני מה החלטת........
מיטלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר של עגלת בבה קאר
איילת04/01/2011היי אני מסכימה עם כל מילה על מה שאמרת לגבי עגלת הבבה קאר גם אני ראיתי אותה ואהבתי אות מאודאבל לגבי המחיר ראיתי אותה בהרבה פחות בבייבי קלאב פתח תקווה 4,850 ש"ח כולל הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר בבה קאר
מיטל04/01/2011היי איילת,
את בטוחה שזה המחיר??
כולל סל קל?
הייתי שם והאמת שלא ישבתי עם אף אחד לגביי מחיר ,אבל המחיר שציינת היה רשום על העגלה ללא סל קל..
בכל אופן אסע לשם.
ומה החלטת?
את הולכת עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קאר
איילת05/01/2011היי
כן אני בטוחה יש בחור אחד בשם קובי שם תבקשי אותו הוא מקסים, סגרתי איתו את כל החבילה שלי והוא אמר לי ש 4,850 זה כולל הכל... הדגם עם הגלגלים הקטנים היה ב- 4,200 או משהו.
לגבי סביר להניח שאקח אותה
בהצלחה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)