למה לא עונים לי בפעם השלישית???????

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי בפעם השלישית???????
    קצת מודאגת
    10/01/2011

שלום,
    אני ממש לקראת התל"מ שלי ולא סגורה על עגלה ההתלבטות כרגע היא בין ציקו קורטינה לבין סילבר קרוס דגם האלו.
    לגביי הקורטינה מפריע לי ואני חוששת שהמושב של הרגליים אינו מאפשר אופציה ישרה רק קיפול ללמעלה או רק ללמטה,אז מה קורה כשהתינוק בן שנה רגליו יושמטו(אנחנו גבוהים וזה גברבר)ומה שמוסיף לחסרון שבהשכבה מלאה היא גורמת לתינוק "לרדת" למטה בגלל היקמרות איזור הראש,שוב מה שמקטין אותה.
    היא פתוחה לחורף...
    מכל הצדדים,אבל נוחה,סלקל מתלבש על העגלה,סל גדול,מגשים להורה ולילד
    ולגביי הסילבר קרוס דגם האלו, אין סל להניח דברים,שיא המעצבן,יותר טיולון אולי.לא יודעת אם מתאימה לתינוק של ינואר,בלי מגשים לילד ובטח לא להורה.
    אך סגורה יותר גם סלקל שמתחבר.ארוכה ולא הראה שתהיה העיה לתינוק ארוך עד גיל גדול.מתקפלת קטן ביחס לקורטינה

אוף,משתגעת מה להחליט....
    אשמח להערות,הארות ותובנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי בפעם השלישית??????? - תגובה

קובי רוזנברג
    10/01/2011

ערב טוב
    סילבר קרוס דגם הלו נמכרת יותר כטיולון למרות שהיא מתאימה מגיל 0+ על הגב בלבד.
    ציקו קורטינה עגלת טרוול סיסטם שניתן להפוך אותה לחצי משולבת ע"י כך שמוסיפים לה את הקריקוט של צ'יקו, עגלה מצויינת איכותית מבית ציקו האיטלקית סלקל מעולה ציקו קייפיט 30 מגיע עם תושבת לרכב, לגביי המדרך רגליים זהו קצת חיסרון אבל לא כזה נורא.
    בגדול הציקו עגלה בעלת יתרונות רבים ומאוד נמכרת בשוק.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו