מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה משולבת שמתאימה למושבקרן23/01/2011
שלום,
אני מחפשת עגלה לתינוק מאוד קטן שנולד פג ושישתחרר מבית החולים במשקל 2 ק"ג ושבבוא העת תוכל להיות גם טיולון. אנחנו גרים במושב ומחוץ לבית יש רק דרכי חצץ וחול ועל כן אני מחפשת עגלה שתהיה נוחה מהבחינה הזו ושהנסיעה לתינוק תהיה נעימה וחלקה.
אחרי סקר שערכתי גיליתי שהכי תתאים לי עגלת בבה קונפורט מסוג היי טרק. האם זה נכון? האם יש עוד עגלה מומלצת?
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה משולבת שמתאימה למושב - תגובה
קובי רוזנברג23/01/2011שלום קרן
העגלות שמתאימות הן:
בייבי גוגר סיטי עלית
ביבה דגם ביבו או דגם היפי
ד"ר בייבי בלו 2
ברייטקס בי סמארט
כל העגלות שציינת הינן משולבות עם גלגלים גדולים שמתאימים לנסיעת שטח.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עזרת לי מאוד
קרן23/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה-האם היבואן פשט את הרגל?
קרן23/01/2011הבנתי שבייבי סייף, יבואן ברייטקס ובבה קונפורט, פשט את הרגל. איך זה משפיע על הקנייה? האם יש עדיין אחריות? למי פונים במקרה של תקלה? האם יש מישהו אחר שמייבא את ברייטקס? הבנתי שזו חברה מאוד מאוד מומלצת.
אודה לך על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה-האם היבואן פשט את הרגל? - תגובה
קובי רוזנברג23/01/2011שלום קרן
השירות תיקונים של חברת בייבי סייף ממשיך לתת שירות, אני מאמין שבקרוב יבואון חדש יקח את ברייטקס, כפי שציינת זוהי חברה מאוד מומלצת עם מוצרים מעולים.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברייטקס
ערן26/01/2011לי יש עגלת B SMART של ברייטקס כארבעה וחצי חודשים (הייתי בין הראשונים שרכשו).
העגלה מדהימה. איכותית מאד. עברנו עכשיו לטיולון, רחב מאד, נוח מרופד, הכל נראה איכותי ומוקפד מאד.
האמבטיה היתה מצויינת. רחבה מאד ונוחה מאד (והבייבי שלי קצת שמנמני, 8.5 ק"ג בבדיקה האחרונה :-)))
אני יכול לאמר לך כי יצא לי להתקל (ממש במקרה, בקניה בחנות) במנהל מכירות אזורי של מוצצים , ושל שילב שבמקרה ביקרו בחנויות שקניתי בהן. שניהם ראו את העגלה ולדבריהם רואים שמדובר על מוצר איכותי במעלה הראשונה.
החסרון לטעמי הוא שהעגלה מעט כבדה. זהו חסרון של הרבה עגלות מאסיביות.
אכן, הבעיה היא היבואן שפשט הרגל.שירות תיקונים כפי שאמרו פה עדיין יש. ומעבר לכך אני וודאי שמוצר כזה (וגם בבה קונפורט אגב), לא ישאר ללא שירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברייטקס - תגובה
קובי רוזנברג26/01/2011שלום ערן
חשוב לי לציין שהיום הייתי בקיבוץ משמרות ונפגשנו עם הקונה של חברת בייבי סייף, החברה חוזרת למסלול פעילות רגיל וממשיכה לשווק את ברייטקס בנוסף כפי שציינת השירות תיקונים עבד וממשיך לעבוד.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי סייף
אמא30/01/2011איך אני פונה לשרות לקוחות של בייבי סייף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)