עגלה משולבת שמתאימה למושב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה משולבת שמתאימה למושב
    קרן
    23/01/2011

שלום,
    אני מחפשת עגלה לתינוק מאוד קטן שנולד פג ושישתחרר מבית החולים במשקל 2 ק"ג ושבבוא העת תוכל להיות גם טיולון. אנחנו גרים במושב ומחוץ לבית יש רק דרכי חצץ וחול ועל כן אני מחפשת עגלה שתהיה נוחה מהבחינה הזו ושהנסיעה לתינוק תהיה נעימה וחלקה.
    אחרי סקר שערכתי גיליתי שהכי תתאים לי עגלת בבה קונפורט מסוג היי טרק. האם זה נכון? האם יש עוד עגלה מומלצת?
    תודה מראש
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה משולבת שמתאימה למושב - תגובה

קובי רוזנברג
    23/01/2011

שלום קרן
    העגלות שמתאימות הן:
    בייבי גוגר סיטי עלית
    ביבה דגם ביבו או דגם היפי
    ד"ר בייבי בלו 2
    ברייטקס בי סמארט
    כל העגלות שציינת הינן משולבות עם גלגלים גדולים שמתאימים לנסיעת שטח.
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עזרת לי מאוד

קרן
    23/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה-האם היבואן פשט את הרגל?

קרן
    23/01/2011

הבנתי שבייבי סייף, יבואן ברייטקס ובבה קונפורט, פשט את הרגל. איך זה משפיע על הקנייה? האם יש עדיין אחריות? למי פונים במקרה של תקלה? האם יש מישהו אחר שמייבא את ברייטקס? הבנתי שזו חברה מאוד מאוד מומלצת.
    אודה לך על תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה-האם היבואן פשט את הרגל? - תגובה

קובי רוזנברג
    23/01/2011

שלום קרן
    השירות תיקונים של חברת בייבי סייף ממשיך לתת שירות, אני מאמין שבקרוב יבואון חדש יקח את ברייטקס, כפי שציינת זוהי חברה מאוד מומלצת עם מוצרים מעולים.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברייטקס

ערן
    26/01/2011

לי יש עגלת B SMART של ברייטקס כארבעה וחצי חודשים (הייתי בין הראשונים שרכשו).
    העגלה מדהימה. איכותית מאד. עברנו עכשיו לטיולון, רחב מאד, נוח מרופד, הכל נראה איכותי ומוקפד מאד.
    האמבטיה היתה מצויינת. רחבה מאד ונוחה מאד (והבייבי שלי קצת שמנמני, 8.5 ק"ג בבדיקה האחרונה :-)))
    אני יכול לאמר לך כי יצא לי להתקל (ממש במקרה, בקניה בחנות) במנהל מכירות אזורי של מוצצים , ושל שילב שבמקרה ביקרו בחנויות שקניתי בהן. שניהם ראו את העגלה ולדבריהם רואים שמדובר על מוצר איכותי במעלה הראשונה.
    החסרון לטעמי הוא שהעגלה מעט כבדה. זהו חסרון של הרבה עגלות מאסיביות.

אכן, הבעיה היא היבואן שפשט הרגל.שירות תיקונים כפי שאמרו פה עדיין יש. ומעבר לכך אני וודאי שמוצר כזה (וגם בבה קונפורט אגב), לא ישאר ללא שירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברייטקס - תגובה

קובי רוזנברג
    26/01/2011

שלום ערן
    חשוב לי לציין שהיום הייתי בקיבוץ משמרות ונפגשנו עם הקונה של חברת בייבי סייף, החברה חוזרת למסלול פעילות רגיל וממשיכה לשווק את ברייטקס בנוסף כפי שציינת השירות תיקונים עבד וממשיך לעבוד.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי סייף

אמא
    30/01/2011

איך אני פונה לשרות לקוחות של בייבי סייף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו