מישהו מכיר את ה"חי-שן" סנוזה ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מישהו מכיר את ה"חי-שן" סנוזה ?
    ערן
    31/01/2011

יש מוצר בשוק שנקרא "חי-שן" והוא מתיימר להחליף את הקונספט של הבייבי סנס.

על הנייר נראה שיש לו כמה יתרונות, אבל אני לא מכיר מישהו שמשתמש בו.

יצא למישהו להשתמש או לברר פרטים על המוצר?

אשמח לשמוע ביקורות.

ערן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מכיר

יובל שיזף
    06/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו מכיר את הסנוזה ? - תגובה

קובי רוזנברג
    07/02/2011

שלום ערן
    החי-שן הוא מוצר שיכול לשמש במקום הבייבי סנס,
    סנסור- קטן מימדים 30 גרם,המוצמד לגוף הילד ע"י תופסן לטיטול, אם התינוק יפסיק לנשום למשך יותר מ- 15 שניות, החי-שן יתחיל לרטוט בעדינות כדי לעורר את התינוק, אם אחרי 5 שניות נוספות, הנשימה אינה מתחדשת, החי-שן יתחיל לצפצף בעוצמה.
    המוצר היה אצלנו על המדף ולא הלך יותר מידי רוב הלקוחות מעדיפים את הבייבי סנס.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מכירה ומשתמשת.

רותם ק.
    24/03/2011

אני משתמשת בו כשישה חודשים אצל בני השני והוא מכשיר מעולה ואמין הרבה יותר מבייבי סנס, הוא קטן וקומפקטי ואנחנו לוקחים אותו לכל מקום בלי בעיה.
    בהתחלה לקח לנו כמה ימים לתרגל את חיבור לחיתול ובגלל שלא חיברנו נכון הוא היה מצפצף אבל עכשיו אין התראות שווא.
    אני משכיבה את בני על הבטן והחי שן מוצמד לחיתול באזור המותניים וגם לא מפריע לבני לישון (עובדה שהוא לא מתעורר סתם) וגם כשאני מניקה בלילה אני לא מנתקת אותו ובזה הוא מאוד נוח.
    עם בני הראשון השתמשנו בבייבי סנס והוא היה מצפצף לעיתים קרובות ובלי סיבה ובלילה כשהייתי מניקה לפעמים הייתי שוכחת לכבות אותו ופתאום הייתי שמה לב שהבייבי סנס עובד ולא מצפצף, בקיצור אחרי שלושה חודשים הפסקנו להשתמש בו.
    אני מאוד ממליצה על החי שן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו