כסא בטיחות ומשקל הילד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות ומשקל הילד
    עמית
    06/02/2011

בני בן 7 חודשים, גבוה יחסית ושוקל כמעט 10 ק"ג. כיום מושיבים אותו בכסא בטיחות משולב נגד כיוון הנסיעה (לא נכנס בסל קל כבר הרבה זמן...)..

החוק מורה להושיב עד גיל שנה נגד כיוון הנסיעה (בגלל שהשלד לא מפותח דיו לתמוך בעת פגיעה חו"ח) אבל בפועל לא מצאתי כיסא שמאפשר ישיבה כזו מעל 10 ק"ג. בכל הכסאות שראיתי ממשקל 9-10 ק"ג יש להפוך את המושב עם כיוון הנסיעה (לפי הנחיות היצרן). כיום ישנם הרבה יותר ילדים "גדולים" אבל נראה שאין התאמה למוצרים עבורם.

1. מה נכון ובטוח לעשות?
    2. מכירים כיסא שכן "מחזיק" 10 ק"ג של מתיקות נגד כיוון הנסיעה ועם כיוון המחוקק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות ומשקל הילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות ומשקל הילד - תגובה

יובל שיזף
    06/02/2011

שלום עמית,
    דבר ראשון אני מסכים לגבי ההתאמה של נטשבי הבטיחות לתינוקות של היום (בישראל היום הרבה תינוקות בגיל 8 חודשים ומלעה לא נכנסים לסלקלים) אבל כל מוצרי הבטיחות מיוצרים לפי סטנדרטים עולמיים ושני שליש מהעולם סינים אז...
    אתה צריך לחפש כסא שהוא שלב 0+ שאפשר לקשור תינוק עד 13 ק"ג נגד כיוון הנסיעה.
    החוק הוא ממוצע של משקל מול גיל (השוטרים לא יכולים לשקול תינוקות) ולכן החליטו על גיל שנה.
    אני תמיד ממליץ ללכת לפי היצרן כי רק היצרן בדק את הכסא בטיחות במבחני ריסוק וכו והוא תמיד בודק לפי משקל ולא גיל!!!! תמיד שווה להיות בטוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות ומשקל הילד - תגובה

קובי רוזנברג
    07/02/2011

שלום עמית
    בתוספת למה שניר אמר אני מצרף לך שמות של כיסאות שמתאימים לקשירה נגד כיוון הנסיעה עד משקל 15.3 ק"ג
    איוונפלו אדוונס LX
    אלפא אומגה עלית GLX
    אייר פרוטקט
    ברייטקס אדווקט
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו