מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה על הבבה קארעילאי14/02/2011
אני זקוקה לדעת על הבבה קאר היפ הופ עוד חוות דעת ממישהי שיש לה את העגלה ולדעת האם היא מרוצה ממנה יתרונות חיסרונות אני אשמח לקבל תשובה כי אני נמצאת בשלב שהזמנתי אותה אבל אני בכלל אמורה ללדת עוד 3 חודשים ככה שיש לי זמן להתחרט . . . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבה קאר היפ הופ..
גולי21/02/2011לנו יש את העגלה הזו.. עד עכשיו אנחנו מאוד מרוצים..
הקטנה שלנו בת כמעט חמישה חודשים ועדיין משתמשים באמבטיה..
היא מאוד רחבה והאפשרות שניתן להרים בה את הגב פשוט מעולה! היא קלה לקיפול ונוחה לנסיעה..
ודבר אחרון היא מהממת!!
אבל- אני היום אם הייתי קונה עגלה הייתי הולכת על עגלה אחרת.. יותר קלה..שגם אני אוכל להרים אותה לבאג'ז של האוטו..
בהצלחה! ולידה קלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגולי
עילאי22/02/2011גולי :
אני מעוניינת בפרטים נוספים אם תוכלי בבקשה לענות לי על שאלה לאיזה רכב
נכנס הבבה קאר היפ אופ אני מאוהבת רק בה מכל העגלות למרות שהיא כבדה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעילאי..
גולי22/02/2011גם אני התאהבתי בה ישר שראיתי אותה ולכן קניתי אותה..
הקיפול של השלדה לא ענק (אבל גם לא קטן..).. האמבטיה שלה תופסת הרבה מקום..
תלכי לחנות ותבדקי אם נכנסת לך לבאגז' של האוטו..
אני מאמינה שעם הטיולון תתפוס פחות מקום..
אם יש לך עוד שאלות בשמחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגולי
עילאי22/02/2011המון תודה שענית לי שאלתי אלייך בגלל שיש לך את העגלה ולי כרגע אין רכב אני מחפשת לקנות הייתי רוצה שתאמרי לי איזה רכב יש לך או שאת יודעת על איזה רכב להמליץ לי שיכניס את העגלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעילאי
גולי22/02/2011לנו יש ניסן טידה..
אני חושבת שהיא תיכנס לכל רכב.. פשוט ברכבים קטנים תתפוס יותר מקום..
להורים שלי יש טויוטה וגם שם נכנסת יופי ויש עוד מקום..
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)