עגלת cam

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• וואו...תודה על התגובה המהירה ושאילה

יעל
    25/05/2011

האם בירכו המחירים באמת יותר זולים על עגלות קאם? ולגבי האחריות-זה דרך החנות..נכון?כלומר אצטרך להביא את העגלה לשם והם שולחים למעבדה.
    אני הייתי בינתיים בחנות אחת בלבד והמליצו לי על קאם פמילי ב-2800.יצא לך לבדוק את העגלה?ובנוסף אני שוקלת לבדוק עגלות של ד"ר בייבי. מה דעתך? תודה מראש :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

יפעת
    25/05/2011

נתקלתי גם בשל ד"ר בייבי שגם אותם אהבתי רק הייתה לי בעיה עם הצבעים אין מבחר ואין צבעים חלקים הכול מקושקש אני לא יודעת עד כמה זה מפריע לך. לגבי הקאם אני לא נתקלתי בפמילי רק ב MBX6 שזה הדגם החדש של 2011 ומחינת האחריות בשנה הראשונה מגיעים אלייך עד הבית , ובשנתיים הבאות אני חושבת שאת צריכה להביא לירכא לא כל כך התעמקתי את האמת כי כבר הייתי מותשת אחרי 4 שעות של חיפוש עגלה אני רק יודעת כמו שאמרתי לגבי השנה הראשונה אבל אני אשאל יש לי את הטלפון שלהם. לגבי מחירים בירכא הכי זול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת cam
    j
    07/03/2011

שלום,

אשמח לקבל חוות דעת לגבי עגלת CAM MBX6 ?
    עגלה כולל טיולון, אמבטיה תיק וסלקל עולה 3,500 ש"ח.
    האם יש מישהי שרכשה את העגלה? האם היא כבדה בשימוש?
    האם המושב של הטיולון נפתח למצב שכיבה (180)?
    אנחנו מחפשים עגלה גבוה, ידית אחידה, שהאמבטיה תהיה גדולה, עם הרבה מקום אחסון, שתתקפל כמה שיותר בקלות - עדיף עם יד אחת, כמובן רצוי קלה שתתאים לטיולים עירוניים - הרבה עליות וירידות...
    בעקבות המלצות חברות שילדו כבר אני מוכנה לוותר על סל קל (למרות שהיא מגיעה עם סלקל ותיק) ולרכוש ישר כיסא בטיחות.
    לפי הפרמטרים העגלה די עומדת בדרישות שלנו (מלבד הקיפול), אבל הייתי רוצה לדעת למה הורידן אותה מהייצור ואין לה דגמי 2011...

אשמח לקבל תגובות

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת cam

הוספת תגובה

• Cam

mari
    08/03/2011

עגלת CAM MBX6
    היו בעיות רציניות עם גלגלים אחוריים לכאן לא יצרו דגמים חדשים, אבל השאר הדגמים קצת אחרים ובאיחות טובה יותר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם 2011

יפעת
    22/05/2011

אני רכשתי אותה עכשיו במיי בייבי בירכא דגם של 2011 אחרי התלבטות של שעות בינה לבין עגלה של CHICO

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תוכלי לציין מהו מחיר העגלה ו..

יעל
    25/05/2011

ומדוע לבסוף לא הלכת על צ'יקו? מבחינת האחרות צריך להביא את העגלה לירכא אם מתקלקלת? בתודה מראש, יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלותייך..

יפעת
    25/05/2011

אז ככה מה שהכריע בסוף היו הגלגלים הגדולים , הגודל והיציבות שלה(שאמרו לי שזה בין הדברים הכי חשובים) - לציקו היו 4 גלגלים והם היו קטנים ולקאם יש שניים גדולים מאחורה וארבע קטנות מקדימה (שניים ושניים) ומבחינת יציבות היא יותר יציבה , (לא משהו רציני בקטנה ) מהציקו , והאמבטיה והטילון הרבה יותר גדולים ורחבים יחסית לציקו.
    חוץ מזה שאהבתי את העיצוב והצבעים שלה יותר מהציקו שזה לא פחות חשוב - ההתלבטות הגדולה שלי בינה בלבין הציקו הייתה בגלל הגודל שלה על אף שהגלגלים הגדולים והגודל היו חשובים לי הפריע לי שכשהיא מקופלת היא די גדולה לעומת הציקו ופחדתי מבחינת מקום ברכב
    מבחינת אחריות -על שניהם יש 3 שנים אחריות.
    על הקאם יש בשנה הראשונה אחריות עד הבית.
    המחיר שלה היה 3500 וקנינו אותה ב 3200 לאחר הנחה קטנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו