מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אני אבודהציפי14/03/2011
עוד חודש וקצת צפוייה הלידה ועדיין לא הצלחתי להיסגר על עגלה. יש לי מספר קריטריונים ואני לא מסוגלת להתפשר עליהם ולכן לא הצלחתי למצוא עגלה שמאגדת את כולם.
1. חשוב לימאוד גלגלים גדולים ומגומי מוקצף (אני גרה בקיבוץ ולא רוצה "להיתקע " עם פנצ'ר)
2. אני ובעלי גבוהים ולכן העגלה (או לפחות האמבט) חייבת להיות גבוהה או מתכווננת.
3.כמובן על בטיחות ועמידה במכון התקנים אין מה לדבר זהו תנאי ראשון ובל יעבור.
4.המשקל לא משחק אצלי תפקיד לכן מראש אני מתפשרת על עגלה ייציבה ומבחינתי יכולה להיות כבדה (כמובן בגבול הנורמה)
5.ו... מחיר אני יודעת שהעמדתי סטנדרטים גבוהים אבל גם המחיר חשוב, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עגלה מעל 3500 (כולל סלקל)
האם דבר כזה קיים בשוק או שאני צריכה להתפשר על משהו?
אשמח לכל תגובה כי אני כבר אודת עצות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אבודה - תגובה
יובל שיזף14/03/2011היי ציפי
ליבואן של צ'יקו קוראים דוורון את יכולה לחפש אותו ולשאול איפה העגלה.
אם את מחפשת עגלה משולבת (אם אמבטיה) התקציב שלך לא מאפשר לך הרבה אופציות האתפשרות שאת צריכה לעשות לדעתי זה לוותר על האמבטיה וללכת על עגלות חצי משולבות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה על עגלת ביבה דגם היפי
סיון16/03/2011אני קניתי אותה את העגלה כולל טיוליון אמבטיה וסל קל + מעמד איזופיקס לרכב ב3000 ש"ח..
אני משתמשת בה כחודש ומאוד מרוצה.. כי נעימה לתינוקת, קיפול נוח סלקל גדול ובטיחותי..
שווה לך לבדוק..
בהצלחה! ושתהיה לידה קלה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גילי
ציפי16/03/2011תודה רבה על העצה, אני בהחלט אלך לבדוק את העגלה, איפה קנית אותה במחיר כזה, כי אני ראיתי אותה בסביבות המחיר הזה ללא סלקל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ביבה מדגם היפי
לינוי28/03/2011אני קניתי את אותה העגלה עם כל האביזרים הנלווים שציינת ב- 2500 ש"ח
מציינת זאת להורים הטריים הבאים.. :)
שיהיה במזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לינוי
נועה31/03/2011הי לינוי ,איפה קנית את העגלה עם כל האביזרים ב 2000 שקלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ב 2500 ש"ח
נועה31/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש המון עגלות בסכום שהקצבת לעצמך.
צביה31/03/2011תעשי סיבוב בין חנויות. לי אישית יש עגלה עם גלגלים קטנים כך שלא יכולה להמליץ, אבל כשחיפשתי ראיתי המון עגלות עם גלגלים גדולים, משולבות במחיר הזה. לא צריך להיסחף יותר מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אבודה - תגובה
אביבית מולכו02/04/2011ציפי היי
תבדקי את עגלת סטפני
היא מגיעה עם אמבטיה , טיולון , גלגלים מוקצפים וידית מתכווננת לגובה מעולה!
והיא בגבולות התקציב שלכם.
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)