עזרה... מתלבטת...

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה... מתלבטת...
    ורד
    17/03/2011

אשמח לעזרתכם בבחירת העגלה המתאימה לי ביותר, יש לי רשימה של שיקולים שאני לא מוכנה לוותר עליהם:
    - ללא גלגלים גדולים
    - שיהיו ארבעה גלגלים (ולא שלושה / עגלות ג'וגינג כאלה..)
    - מאוד חשוב לי שתהיה ידית אחת
    - עם אמבטיה
    שאלה: האם חשוב העניין של מרכב מתהפך? להתעקש על זה או שזה לא קריטי? כי אז - יש את האינגלזינה פרי 2011
    אני מתלבטת בין האינגלזינה הזו לבין האינגלזינה החדשה שצריכה להגיע במאי-יוני (avio) שהיא עם יד אחת וכו', לבין מודולרית של פג פרגו (סוויץ' כנראה). הבעיה היא ששתיים מתןך האופציות הללו הן עם שתי ידיות...
    יש המלצה על משהו אחר שיכול לענות על דרישותיי? או לחלופין, יש לכן המלצה על אחת מהעגלות שציינתי? מישהי שמעה משהו על ה avio ממישהי שיש לה אותה מחו"ל אולי? תודההההה..... אני כבר מבולבלת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה... מתלבטת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה... מתלבטת... - תגובה

קובי רוזנברג
    22/03/2011

שלום ורד
    אני יכול להמליץ לך על 2 עגלות:
    פג סוויץ איזי דרייב 2011 בקרוב בחנויות, עגלה חדשה של פג, 4 גלגלים לא גדולים, ידית אחת , טיולון מתהפך, מגיעה עם אמבטיה, סלקל ותיק,
    העגלה השנייה סייבקס קליסטו מגיעה עם אמבטיה, טיולון, סלקל ואפשרות להוסיף בסיס.
    לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה... מתלבטת...

ורד
    27/03/2011

תודה רבה!
    בהחלט בדקתי את העגלה החדשה של פג (באתר של היבואן) והיא נראית כמו הבחירה שלי! תודה שהארת את עיני!! :)
    רק שאלה: ראיתי באחת החנויות דגם של פג שהבד שלו היה ממש ממש עבה כזה וכבד, קצת כמו זמש... נראה לי שזה ה מיקרו פייבר, יש מצב? זו היתה העגלת סוויץ' עם 2 ידיות. שאלתי: האם גם לאיזי דרייב החדשה יש את הבד הזה או שהבד שלה פחות כבד וחם כמו של הסוויץ' הרגילה? (מקווה)...
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה... מתלבטת... - תגובה

יובל שיזף
    28/03/2011

לא מכיר את העגלה החדשה של אינגליזינה למרות שאת מטלבתט בין שני עגלות מצוינות
    הסוויץ החדש של פג מגיעה בידית אחת וקיפול מטריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לניר לוי - פופיק

ורד
    03/04/2011

היי ניר,
    רציתי לבדוק האם ניתן יהיה לרכוש את העגלה החדשה של פג - לא כחבילה אחת כוללת - אלא אמבטיה וטיולון בלבד? (כיוון שיש ברשותי כבר סל-קל).
    האם זה אפשרי רק ישירות דרככם?
    כמו כן, מתי אמורה העגלה להגיע לחנויות?

תודה,
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו