עגלת סולה או פג פרגו סוויץ 2011

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת סולה או פג פרגו סוויץ 2011
    אוצ'ה
    26/03/2011

שלום לכולם
    לאחר סקרים נרחבים החלטתי שהעגלה שלי צריכה קלה ונוחה לקיפול הסולה ענתה על הדרישות (היא גם יפה) ולכן הזמנתי אותה. מאוחר יותר גילתי שיצא דגם חדש של פג פרגו סוויץ 2011 שלפי התיאורים גם עונה על הדרישות קלה ונוחה לקיפול. ההתלבטות שלי היא שהגלגלים של הפג קטנים ויכולים לגרום לנסיעה להיות פחות נוחה מצד שני הסולה לא ממש מוכרת ואני לא ממש בטוחה עד כמה היא בטיחותית וחזקה.
    עזרה!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטח שפג

צופית
    27/03/2011

העגלה חדשה מדהימה (הלכנו לראות אותה והזמנו גם).
    השירות והאיכות של פג עולים על כל שאר היבואנים (כולל עגלה חלופית אם צריך שזה דבר קריטי עם תינוק ושירות עד הבית).
    אני ממליצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו סוייץ 2011 או סולה

אוצ'ה
    27/03/2011

ומה לגבי הגלגלים הקטנים איך הם תורמים לנסיעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו סוייץ 2011 או סולה - תגובה

יובל שיזף
    28/03/2011

גודל הגלגלים הוא לא הדבר היחיד המשפיעה על הנסיעה בעגלה צריך לבדוק גם את איכות הגלגל עצמו(מאיזה חומר הוא עשוי וכמה הוא רך).
    והגורם המשפיע ביותר הוא הבולם זעזועים שיש לגלגלים ויש.....
    כמובן שאם את אוהבת לרוץ בים או גרה במושב בלי כבישים עדיף גלגלים גדולים כדי שלא יתקעו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת פג

אירית
    04/04/2011

באיזה מחיר רכשתם את העגלה ואיפה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו