טיולונים שנשכבים ל178 מעלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולונים שנשכבים ל178 מעלות
    רחלי
    14/04/2011

ברצוני לקנות עגלה פרקטית ונוחה. אין לי צורך באמבטיה. זה נראה לי מיותר.
    רציתי לשאול למה כמעט לא מייצרים טיולונים שנשכבים ל178 מעלות? כאלו שאפשר להשכיב בהם תינוק מגיל 0? אצל הילדים הקודמים שלי השתמשתי בסוהו של ד"ר בייבי, שהשכיבה שלו היא 178 מעלות. היה נוח מאוד. השכבתי את הקטנים גם על הבטן. עכשיו ברצוני לקנות עגלה מודרנית יותר מהסוהו, עם שכיבה מלאה וכמעט שאין! פליקו של פג אינה נשכבת לגמרי. גם כל העגלות ה"הייטקיסטיות". אני יודעת שיש כמה בודדים שכן נשכבים. אבל המבחר דל מאוד. למה זה? רוצים לאלץ אותנו לקנות אמבטיה? צריך תקן מיוחד כדי לייצר כזה דבר?
    אין לי צורך שתמליצו לי על עגלות מסויימות. רק תסבירו לי מה הסיבה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה מאוד אם יענו לי.

רחלי
    28/04/2011

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולונים שנשכבים ל178 מעלות - תגובה

קובי רוזנברג
    29/04/2011

שלום רחלי
    הסיבה היא פשוטה לכל העגלות יש מערכת גב שעם השנים שוקעת כלפי מטה ולכן אם ייצרו עגלות עם זווית של 180 מעלות בגב יש סיכוי שבעתיד העגלה תישקע ותהייה מסוכנת לשימוש, לכן מי שמעוניין בזווית של 180 מעלות חייב לקנות אמבטיה שכפי שאת רואה זה חלק נפרד לגמריי מהעגלה.
    כמו כן אין שום בעיה כפי שציינת בעבר לגדל תינוק מגיל 0+ ב-178 מעלות וגם ב-175 מעלות, העניין שאני מוותר על אופצצית השכיבה על הבטן בין 0-3 חודשים.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המפורטת!

רחלי
    29/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו