צבע עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• צבע עגלה
    ורד
    16/04/2011

היי,
    זו אני המתלבטת.. בסוף הלכנו על איזי דרייב סוויץ' של פג פרגו, החדשה, מדהימה! כמו בתמנוות - גם במציאות! הלכנו על כל החבילה המודולרית.
    בינתיים שריינו את הצבע הסגול (שילוב של שני גוונים של סגול- אחד חציל כזה עמוק והשני בהיר). שאלתי היא : האם זה צבע המתאים לבן? כי אני בהתחלה רציתי ללכת על האדום, הוא יותר יוניסקס... אנחנו (כלומר אני :) עדיין בהתלבטות - האם סגול הוא צבע מתאים ל בן? או שאולי עדיף ללכת על האדום? יש לציין שהסגול מהמם!! ואת האדום לא ראינו, לא היה בחנות, אני מחכה לראות אצל היבואן בהזדמנות הראשונה...
    בעלי ישר אמר גבעתי וכו'... (גאוות יחידה..:) אבל ברצינות.... אין לי כוח לשמוע תגובות אח"כ - "מה? סגול? זה צבע של בנות..." וכו'... אשמח לשמוע את חוות דעתכם... תודה והמשך סופ"ש נעים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצבעים של האיזי דרייב

ליבי
    25/04/2011

הי,

גם אנחנו רוצים את הדגם של האיזי דרייב.
    אבל האמת היא שהעגלה הגיעה במבחר צבעים די מצומצם ולכן גם אנחנו מאוד מתלבטים.
    לנו יש בת והצבע הסגול באמת יפה, אבל אנחנו חושבים על הילד הבא ורוצים צבע יותר נייטרלי, אז חשבנו על הצבע שנקרא JAVA, לדעתי הוא יפה יותר במציאות מאשר בתמונות שרואים באינטרנט..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנו בדיוק באותה דילמה

ליאת
    28/04/2011

המבחר המצומצם של הצבעים גורם לי לדילמה עד כדי כך שאנו שוקלים עדיין חברות אחרות או דגמים אחרים שלהם יש מבחר יותר רחב של צבעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו