צריכה יעוץ דחוף

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• צריכה יעוץ דחוף
    עזרה דחופהה
    23/04/2011

קניתי כבר עגלה של קאם והתחרטתי והחלפתי לבריווי ושוב אני מתלבטת.. הם מישהו מכיר את העגלות?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה יעוץ דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכשר לעגלה

mari
    26/04/2011

חבל שהחלפת את הקאם, יש לי אותה ואני מאוד מאוד מרוצה ממנה (בשימוש כ-שנה
    +). עגלה מעוד פונקציונלית. בראבי גם טובה,אבל הכל תלול לאיזה מטרה ומה רצונך שיהיה בעגלה. אם יש שאלות בבקשה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה יעוץ דחוף..

מורן
    27/04/2011

קודם כל תודה רבה על התגובה.
    שנית הייתי בחנות שוב והיא נראתה עגלה לא רצינית מאלה שאם שמים תיק על הידית היא מתהפכת. ובנוסף כאשר המוכרת ניסתה לסגור את הגעלה מספר פעמים היתה בעיה עם הגלגלים שלא נתנו לעגלה להסגר בקלות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה יעוץ דחוף - תגובה

אביבית מולכו
    26/04/2011

שלום רב
    עגלות קאם ועגלת ברווי הן עגלות מצויינות. השאלה היא מדוע התחרטת, מה היו השיקולים שלך? ומה בעצם הדרישה שלך מעגלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברווי

ענת
    27/04/2011

לא ברווי תבקשי לראות את המון 4 נראה דומה אבל מאוד איכותית מגיעה עם איבזור מלא ואפס תקלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו