צ'יקו קורטינה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• צ'יקו קורטינה
    יפעת
    27/04/2011

היי לכולן\ם,
    תהיות מיומנה של מחפשת עגלות טרייה (-:
    אז ככה...

יש לי עוד איזה 4 חודשים עד הלידה, אבל ההתלהבות כבר אופפת את המשפחה ודודים שלי הציעו (מתוך הנסיון של בנותיהן) לקנות לי במתנה את הצ'יקו קורטינה + הקקון או הקריקוט או איך שקוראים לזה. בעיקרון מתנה שווה במיוחד לכל הדעות (אחלה דודים, נכון?), מה גם שהיא עונה כמעט על כל הצרכים שלי:
    1. יש לה ידית אחת.
    2. היא די קלה (פחות מ-8 קילו) יחסית לעגלות אחרות בשוק (תקנו אותי אם אני טועה...),וזה חשוב מאוד למאותגרת גובה וכוח כמוני.
    3. הטיולון נשכב ל- 180 מעלות בשביל תינוק שכנראה יצטרך לישון בה הרבה גם בגילאים מבוגרים יותר.
    4. יש לה סל ע-נ-ק למטה (נכון, פרט שולי אבל חשוב לי מאוד מאוד).
    5. היא כוללת באותו מחיר גם כיסא בטיחות לרכב + בסיס קבוע ברכב.
    6. היא מתקפלת בקלות לספר קטן יחסית שנראה לי שיכנס למאזדה 2 המתוקה שלי (שוב תקנו אותי אם אני טועה...).

אז מה בכל זאת מפריע לי?:
    1. הקריקוט (ה"אמבטיה הרכה") נראית לי מאוד קטנה ולא נוחה כשצריך לטפל בתינוק שבפנים. היא נראית ומתפקדת כמו "רייזטש" דבר שמעביר בי אסוציאציות נוראיות שקשורות במפגשי עבר עם אמבולנסים פרטיים, ובנוסף לכל היא גם מגיעה רק בצבע כחול (מה הקטע עם זה אגב?!?!) שלא מתאים לאף אחד מצבעי העגלה המוצעים כיום בשוק (שגם הם אגב בכלל לא משהו).
    2. "הלבשת" הסלקל מתבצעת על גבי הריפוד של הטיולון ולא ישירות על השלדה של העגלה. קצת מגעיל אותי שהסלקל שמבלה רבות על הרצפה צריך לשבת אח"כ על אותו ריפוד שהתינוק צריך לשכב עליו.
    3. גגון העגלה ממש מינימלי יחסית לשמש הישראלית ולא נראה לי שהוא מגן ממשהו.
    4. הידית של העגלה אמנם מתכווננת, וזה נפלא, אבל בעגלה של אחת הבנות שבדקתי היא נראתה לי מעט מתנדנדת ולא מקובעת חזק במקומה.

אז מה ההתלבטות?
    השאלה היא האם ניתן לפתור את מה שמציק לי ולהישאר בכל זאת עם העגלה הזו שבסה"כ די מתאימה לי וגם לא עולה מחיר אסטרונומי:
    1. האם ניתן לרכוש בנפרד אמבטיה קשיחה של עגלה אחרת שתתאים לשלדה של הקורטינה?
    2. האם בכל זאת יש איזו אפשרות שאני לא יודעת עליה (מתאם כלשהו למשל) להרכבת הסלקל ישירות על השלדה?
    3. האם ניתן לרכוש מגן שמש "מתלהב" שיתלבש בצורה טובה על העגלה?
    4. האם הידית באמת רופפת ("רוקדת") מעט או שזה היה רק בעגלה שלי יצא להסיע?

אשמח לשמוע מהמומחיות והמומחים פה מה דעתכם בעניין. האם ניתן לפתור את הבעיות הללו? האם אתם שבעי רצון מהקורטינה באופן כללי (למי שיש), האם כל הדברים שראיתי בה נכונים גם במציאות? ואם לא על איזו עגלה כן הייתם ממליצים בשבילי?

ודבר אחד קטן אחרון:
    האם הסל למטה נגיש גם במקרה והטיולון מכוון לשכיבה מלאה?

שלכם, בתודה מראש,
    החפרנית...
    (יצא לי מה-זה ארוךךךךך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צ'יקו קורטינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורטינה קורטינה

ענת
    27/04/2011

עגלה טובה מאוד יש לה אחריות מורחבת לגבי המשקל היא שוקלת יותר לגבי המאזדה את חייבת לנסות להכניס אותה ותנסי את ולא מישהו אחר לגבי הסלקל והבסיס אחד הטובים בעולם אם חיבור איזופיקס במושב האחורי לא צריך כלכך את הקריקוט מזרן נוחות יספיק הידית שלה קצת מתנדנדת(רוקדת) בהמשך בגדול היא העגלה החצי משולבת בין הטובות בעולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו