מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
דגמי ביבה ודגמי ביבה +
ביבה בייבי09/08/2011הי לך, לידיעתך במרבית החנויות אין כבר את הדגם הראשון שיובא לישראל (ביבו והיפי) יש רק את דגמי ביבו+ והיפי + . במידה וכן אז העגלות נמכרות בזול יותר ביחס לדגם החדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איה בייבי מקס או היפי של ביבהמזל פנחסוב03/05/2011
אני מתלבטת בין עגלת איה בייבי מקס לבין היפי מבית ביבה.חבר'ה חייבת המלצות דחוףףףף
פחות מחודש אני יולדת.... עזרה פליזזזזזזזזזז....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת היפי או מקס
שלי20/07/2011היי,
האם קנית בסופו של דבר את אחת העגלות האלו? אני גם מתלבטת בינהן..
האם קנית עם סל קל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי
מזל פנחסוב21/07/2011קניתי בסוף את איה בייבי מקס כי נורא אהבתי את העיצוב.היא די בסדר אבל לא מתקפלת עם האמבטיה.זה קצת בעיה לעלות איתה לאוטובוס.צריך להפריד את האמבטיה ואז לקפל את השלדה,התחרטתי שלא קניתי את ביבה.בהצלחה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה בייבי מקס או היפי של ביבה - תגובה
קובי רוזנברג05/05/2011שלום מזל
אני חושב שההבדל הגדול הינו בטיולונים, הטיולון של ההיפי נשכב ל-175 מעלות וניתן לשימוש מגיל מוקדם לעומת המקס שמתאים מגיל חצי שנה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי תודה.עוד משו...
מזל פנחסוב06/05/2011קודם כל תודה רבה.יש לי עוד שאלה קטנה איזה עגלה מתקפלת בקלות?של היפי או מקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
מזל פנחסוב07/05/2011תודה נשמה.אם תשמעי ממשהי על עגלת איה בייב מקס אשמח לשמוע.אני פשוט מאוהבת בעגלה הזו אבל רוצה להיות בטוחה בטיבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מזל
קרן07/05/2011ראיתי שאת מתלבטת על ההיפי, אני קניתי את הביבו של ביבה ואת היא השלישית שאני ממליצה לה עליה בפורום הזה. ראיתי גם את ההיפי אבל אהבתי יותר את הביבה, לא זוכרת למה, כדאי לך לבדוק אותה גם. אני ממש ממש ממש מרוצה. שיהיה בשעה טובה ובהצלחה. תקחי אפידורל - עוד המלצה חמה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ביבה ביבו
הילה21/07/2011היי,
אני הזמנתי עכשיו את העגלה, מאוד התרשמתי (לידה שנייה תכף) ממנה,
אני ממש ממליצה לשים לב שאתן מזמינות /קונות את הדגם הכי חדש של הביבו - יש את הישן יותר שהטיולון בקושי נשכב (וכזה שעשוי כיחידה אחת שברגע שמנסים להשכיב את התינוק אפילו בקטנה אז הרגליים עולות, ולא כמו בטיולונים הטובים יותר שהמשענת היא זו שמושכבת אחורה ואז התינוק ממש שוכב) וממש ממש מבעס והדגם הכי חדש נשכב לגמרי כמעט, מרווח הרבה יותר והרבה יותר מומלץ ונוח..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הילה..
תהילה16/08/2011הזמנתי את עגלת הביבו בחנות אמרו לי שזהו דגם 2011 איך אני יכולה לדעת שאכן זהו דגם 2011? מהם ההבדלים במראה בין הדגמים?
אני מאמינה שכבר הספקת להשתמש בעגלה... מה ההתרשמות שלך ממנה לאחר ניסיון?
הרבה הצלחה בגידול הקטן/נה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)