מתלבטת לגבי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת לגבי עגלות
    הילה
    07/05/2011

שלום,
    אני מחפשת עגלה משולבת במחיר סביר בסביבות 2500 ש"ח מקסימום.
    חשוב לי שהעגלה תהיה קלה, בעלת ידית אחת שמתקפלת ע"י לחצן מהידית, שיהיה ניתן לקפל אותה גם עם הטיולון ושיהיה ניתן להרכיב אותו לשני הצדדים,ושיהיה ניתן להרכיב את התינוק בטליון כבר מגיל אפס.
    חשבתי על הסייבקס קסטלינו- אבל לא נראה לי שהוא יחזיק מעמד מחוץ לעיר -אני גרה במושב והרבה פעמים יש חצץ ואבנים.
    המקס של איה בייבי- למרות ששמעתי על בעיות מול הספק
    הביבה היפי או ביבו- שאני לא כל כך מכירה
    ואני כמובן פתוחה לעוד רעיונות
    אז אם למשהו יש חוו"ד לגבי העגלות האלו או יכול להמליץ לי על עוד עגלות אני אשמח לשמוע.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת לגבי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראי את התגובה שנתתי לקרן מעלייך

קרן
    07/05/2011

אני לא מבינה בכל העגלות, רק בזאתי שלי, ואני ממליצה עליה בחום, וכל מה שביקשת נמצא בעגלה הזו, רק תבררי לגבי הטיולון, אני לא יודעת עדיין איך הוא כי הקטן שלי עדיין באמבטיה. אגב, לי היה מאוד חשוב שהנסיעה תהיה חלקה כי הילד שלי פג והיינו שלושה חודשים בפגייה ולא רציתי לטלטל אותו. העגלה , אגב, היא ביבו של ביבה. וגם אני מושבניקית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחת הכותרת "פג פרגו"

קרן
    07/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קרן

הילה
    08/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

מזל פנחסוב
    08/05/2011

המליצו לי בחום על עגלת ביבו מבית ביבה.הממליצה היא ישובניקית.תוכלי לראות את ההמלצה כאן באתר.ע"ש קרן.אגב גם אני מתלבטת לגבי איה בייבי מקס היא פשוט מהממת.אם את יודעת משו על הקיפול של העגלה אשמח אם תעדכני אותי...בהצלחה מקווה שעזרתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו