פג פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו
    קרן
    07/05/2011

שלום,
    ראינו את העגלת פג איזי ריידר (הדגם עם האמבטיה) ובגדול היא נראית לנו, השאלה עד כמה היא עונה על שני צרכים מאוד משמעותיים עבורנו?
    1. אנחנו גרים בסביבה של מושב ויש חלקים ללא מדרכות וכד'- איך העבירות שלה? עד כמה הגלגלים שלה יתנו מענה?
    2. מאחר ונבלה הרבה בנסיעות, עד כמה היא קלה ונוחה לקיפול?

אם יש עגלה אחרת שעונה יותר על הצרכים הללו אשמח לקבל חוות דעת. אציין כי המחיר אינו מהווה שיקול מבחינתי.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתה לי את אותה שאלה בדיוק

קרן
    07/05/2011

גם לי קוראים קרן וגם אני מושבניקית, עולם קטן... תרדי מפג - הגלגלים פשוט גרועים. למושב ובכלל צריך גלגלים גדולים כי הם טובים כבולמי זעזועים וטובים גם למדרכות וגם לדרכי עפר ולחצץ. אחרי המון התלבטויות הלכתי דווקא על עגלה שבתחילה שללתי אבל היא התגלתה כמושלמת ושתי חברות קנו גם בעקבותיי ומודות לי. קוראים לה ביבו של ביבה. כן, היא ישראלית, כן היא מיוצרת בסין, כן, שמה מזכיר לי את ראש הממשלה, אבל היא נוחה מאוד, האמבטיה שלה מפנקת, הסל שלה גדול ונגיש, היא עוברת מעולה את הדרך - הרחוקה מלהיות סלולה - שיש לנו מחוץ לבית, היא נוחה לקיפול, אומנם תופסת לא מעט מקום בבגז' אבל תראי לי עגלה עם אמבטיה שלא. הדבר היחידי שמפריע לי הוא הסמל שלה - מעין העתקה של סמיילי אבל עם בלורית - שהוא נורא מכוער אבל אני מתכוונת לשים על זה פץ'.
    עלתה לי 2400 ללא סלקל שקניתי של צ'יקו שהוא אחד הבטיחותיים ועלה לי 800.
    עוד עגלה שבדקתי וכמעט קניתי היא הברווי אובו, אבל משהו איתה לא הסתדר לי.
    שיהיה בהצלחה קרן ומזל טוב
    :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו - תגובה

קובי רוזנברג
    08/05/2011

שלום קרן
    תבדקי את העגלות הבאות:
    בייבי גוגר סיטי עלית
    מאמס & פאפס דגם סולה
    ברייטקס בי-סמארט 2011
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו - תגובה - תגובה

יובל שיזף
    11/05/2011

שלום קובי וקרן,
    לא דווקא כל עגלה שיש לה גלגלים גדולים האווירות שלה טובה יותר!!
    ברגע שיש גלגלי אויר יש בולם זעזועים טיבעי אך כמעט כל העגלות החדשות כבר לא עושים אם גלגלי אויר כגון העגלה שהשם שלה הוא כמו של ראש הממשלה
    מה שצריך לבדוק זה את הבולם עצמו ועושים זאת על ידי הדחיפה םנימה של המרכב
    לדגמי פליקו של פג יש את הבולם זעזועים מהטובים בתחום תבדיקי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו