עגלת אינפנטי דגם מיקה מישהו מכיר?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת אינפנטי דגם מיקה מישהו מכיר?
    ליאור
    17/05/2011

שלום
    אתמול ראינו עגלה של חברת אינפנטי דגם מיקה לכאורה נראה שהיא מתאימה לנו נכנסת לתא מטען מתקפלת בקלות קלה
    מישהו מכיר או שמע על הדגם?

תודה מראש
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלתמ יקה

רבקה
    06/09/2011

אני קניתי את העגלה הזו דגם ממש טוב נוחה וקלה לשימוש...מומולץ בחום..היא גם אל יקרה ועומדת על תו תקן ישראלי ואירופאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת אינפנטי דגם מיקה מישהו מכיר? - תגובה

קובי רוזנברג
    18/05/2011

שלום ליאור
    עגלה משולבת קלילה ופרקטית, אני יודע שכרגע חסר ליבואון אבל כשהיא היתה אצלנו בחנות היא נמכרה יפה .
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת מיקה 4

לאה
    16/11/2011

רציתי לדעת מה המידה הפנימית של העריסה כי היא נראת מאוד קטנה הילדים שלי גדולים בד''רכ ..ואני מתלבטת לקנות אותה או את הביבו היפי כי העריסה שלה יותר גדולה אבל היא מאוד כבדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו