מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה מושלמתMADLEN09/06/2011
שלום
אני יודעת שאין כזה דבר עגלה מושלבת
אבל יש כל כך הרבה עגלות שאני לא מצליחה לבחור
האם לקנות עם אמבטיה בלי אמבטיה ?
מה עדיף ידית מתהפחת או הטיולון (הבסיס)ש משנה כיוון ?
ראיתי כמה דוגמאות של פג לדוגמא
פג סוויץ איזי דרייב peg perego switch easy drive 2011
פג סוויץ peg perego switch 2010- שהיא ללא אמבטיה
ושני דגמים של אינגלזינה
AVIO של INGLESINA אינגליזינה
עגלה Inglesina זיפי סטריפ
מלצות לבחירה בין שלושתן ,או עגלות נוספות שאולי פספסטי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אנחנו מתלבטים בדיוק על אותו דבר
נעמה12/06/2011בהתחלה ממש אהבנו את האינגליזינה של 2011 אבל הבנתי שנשארו בחנויות רק צבע אדום ירוק ושחור והאביו החדשה שגם אהבנו אבל שאין עליה כ"כ הרבה חוות דעת
בגלל החוסר בצבעים באמת התחלנו לחשוב גם על פג פארגו אני חושבת שמה שיכריע בסוף זה המחיר ויש החודש אחלה מחירים על האינגליזינות בשילב
אבל את הפג פחות אהבנו כי היא נראית קצת יותר מגושמת למרות שכל המשקלים ושאר הדברים רוחב אמבטיה וכו' מאוד דומים באינגליזנה ובפג
את הפג החדשה עם ידית אחת עוד לא יצא לנו לבדוק אני מקווה שבקרוב נסגור על משהו
כי זה מלחיץ כמעט כמו ההתלבטויות על השמלת כלה שלי...
אני ישמח אם תשתפי על מה את מתלבטת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
שרון12/06/2011פג באמת מגושמות ובעלי לא אהב אותן בכלל
למרות שחברה שלי אמרה שהן חזקות מאוד וכמו טרקטור .
אכן הגלגלים שלה נראים גדולים ויציבים לאומת גלגלים של אינגלזינות
אינגלזינה נראת שבירה מאוד החדשה במיוחד .
לדעתי נלך על אינגלזינה החדשה (למרות שלא מצאתי עליה תגובות לא לראה ולא לטובה )
בגלל שיש לה ידית אחת לדעתי שתי ידיעות לא נוח
אם אני טועה תתקנו אותי
בעבר הייתה לי עגלה עם ידית אחת כמו באינגלזינה חדשה וזה היה נוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת חוות דעת על אינגליזינה AVIO
שרון12/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי קצת על האינגליזינה החדשה
נעמה15/06/2011גם אנחנו ממש התלהבנו מהאינגלזינה החדשה
אני יגיד לך מה אמרו לי עליה:
פרטים טכניים משקל אמבטיה+שלדה 10.2 (שזה ממש קל)
משקל טיולון 9.5 יש אותה במלא צבעים.
אני בטוחה שהיא חזקה כי אינגליזינה זה חברה ממש טובה בכל העולם
ככה שיש על מי לסמוך...
והמחיר שלה עכשיו פצצה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, יש מבצע בשילב ,אבל התלהבתי CAM
שרון15/06/2011ראינו עגלה של CAM
עריסה +סל קל+טיולון +תיק
עגלת תינוק מידות-
אורך 65.5
רוחב 114
גובה 105.5
משקל 12 ק"ג
מושב כסא-
אורך 44
רוחב 114
גובה 105.5
משקל 3.65
סל קל-
אורך 59.5
רוחב 98
גובה 117
משקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב הכול ב3600 ש"ח
שרון15/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המתלבטים
יובל שיזף12/06/2011קודם כל אני שמח לשמוע שאלו ההעגלות שאתן מתלבטות ביניהם. מכיוון ששניהם עגלות איטלקיות איכותיות ואמינות ומשווקים טובים בארץ.
היום מאד בעיתי לבחור עגלה מכיוון שהציפו את השוק בהמון דגמים והמון אינטרסים מסתובבים בשוק ולכן הבחירה היא לא קלה(תלוי לאיזה חנות מגיעים)
לגבי הפג והאינגליסנה
כמו שאמרתי שניהם מיוצרות באיטליה
האינגליסנה החדשה עכשיו יצאה לשוק ככה שאני בספק אם אפשר למצוא תגובות
אינגליסנה בעולם היא חברה יחסית קטנה לעומת פג פרגו
פג עגלות יותר חזקות ולכן לפעמים נראות יותר מגושמות ובנוסף גם מקבלים שירות עד לבית הלקוח
חשוב תמיד לבדוק את איכות הבד (השילדה תחזיק שנים אבל הבד....)
אני יודע שכרגע יש מבצעים אטרקטיבים על עגלות פג שווה בדיקה
בכל מקרה אתן נמצאות בבחירה קלה יחסית כי מה שתיקחו תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יודע מה הטווח מחירים
נעמה15/06/2011של הפג פארגו החדשה זאת עם ידית אחת?עגלה משולבת כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למדלן
תינוקידס אילת14/06/2011אל תיסחפי עגלה מושלמת ? אם גבר מבין השלושה הייתי ממליץ דווקה על הרביעית של חברת cihcco האיטלקית דגם טריו לוינג אכותית מאוד משקל 8.5 ק"ג קיפול מיטריה ידיות מתכווננות אפשרות ידית פתוחה או סגורה מגיעה קקומפלט עם עריסה/אמבטיה טיולון דו כיווני 5 מצבי שכיבה/ישיבה סלקל אכותי+עיגון לסלקל (בסיס)תיק תואם ואכותי ומרווח כיסויי גשם בדים אכותיים השילדה מגיעה עם 4 גלגלים אכותיים בלם בצד ימין שחרור בלם בצד שמאל וכמובן סל קניות בתחתית העגלה והעיצוב איך שכחתי איטלקי מעודן כל זה במחיר זול ב30% לפחות מהאחרות לילה טוב רק בשמחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)