צריכה לשמוע המלצות-ביקורות על העגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• צריכה לשמוע המלצות-ביקורות על העגלה
    רוז
    20/06/2011

היי אני ובעלי ממש התלהבנו מעגלת תינוק - מקסי קוזי דגם קוויני באז 4, אני רוצה לשמוע המלצות או טענות על העגלה...
    מבחינת התכונות אני רוצה עגלה שתהיה מאוד מאוד נוחה לתינוק, גם מבחינת הבדים של העגלה...
    שבאופציות השכיבה בעריסה יהיה 180 מעלות, נוחה לתנועה, יחסית קלה ונוחה לקיפול...
    שתהיה ידית אחת ולא שתיים וארבעה גלגלים.

אשמח לשמוע על דגמים נוספים של עגלות העונות על הקרטריונים שרשמתי..

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת סייבקס

מלי
    27/06/2011

שלום, הזמנתי את העגלת סייבקס קליסטו 2011 משולבת ויש לי התלבטות.
    האמבטיה אכן קטנה כמו שהיא נראית האם היא תהיייה נוחה?
    ודבר חשוב אני לא זוכרת אם 5 מצבי השכיבה כוללים שכיבה של 180 מעלות של ממש שכיבה לתינוק בן 5 חודש ומעלה....

עזרה? מישהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סייבקס - תגובה

יובל שיזף
    29/06/2011

האמבטיה באמת קטנה כמו שהיא נראת ואין לה יותר מידי פונקציות נוספות (היא יחסית מאד פשוטה) אבל אני מאמין שהיא תיהיה נוחה אבל לא תשמש אותך להרבה זמן
    שכיבה 180 מעלות זה רק באמבטיות קשיחות מכיוון שרק בהם אפשר להניח תינוק מבלי לקשור ברצועות בטיחות, על הגב כל זווית מעל 160 מעלות תיהיה נוחה לשינה מגיל 5 חודשים

יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס

רוני
    29/06/2011

היי מלי,
    התינוק שלי היה באמבטיה עד גיל 5 חודשים (אורך- 63) והוא נחשב יחסית ילד ארוך. לא היתה בעיה והוא היה מבסוט מאוד. כעת עברנו לטיולון וזה חיים אחרים - הוא מאושר והטיולון נשכב לזווית טובה של תינוקות שלא יושבים עדיין.

ממליצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו