מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אמבטיה רכה לפג פרגו סימיכל20/01/2010
האם אפשר לחבר אמבטיה רכה לעגלה הזו? באופן כזה ניתן לראות את פני התינוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיולון פליקו SI
חיליק דובדבני24/01/2010עד כמה שאני יודע ומבין הפליקו SI אינה עגלה כי אם טיולון-אמנם מאד דומה וקרוב לעגלה- אך עדיין טיולון!!
ניתן לחבר לה אמבטיה רכה אבל היא לא תשב בצורה אופטימלית על העגלה -כי אין לטיולון שכיבה מלאה!!
לידיעתך!
למה שלא תנסי את הפג סוויטש? או את הפליקו פי 3??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת עגלותפלוניתאלמונית20/01/2010
שלום
אני מצפה בקרוב ללידת בני השני. הבכור בן 3. יש לנו עגלה TRAVEL SYSTEM של גרקו ואני מעוניינת בעגלה חדשה. הסיבה היא שהפריע לי מאוד שלא יכלתי לראות את בני בעגלה, וגם השכיבה שלו בטיולון, שהיה חסר מסגרת, לא היתה לטעמי. בסופו של דבר הוא שכב מרבית הזמן בסל-קל כשהיה מחובר לעגלה, מצב לא אידיאלי, והקומפלקס היה כבד. בקיצור - חשבתי על שתי אופציות ואני זקוקה לעזרה:
1. לקנות עגלה חדשה, עם אמבטיה
2. לקנות SNAP N GO - פשוט גלגלים לסל קל שיש לנו, שישמשו לחודשים הראשונים כעגלה, אבל אני חוששת כי השכיבה ב- 45 מעלות לא מומלצת לתינוק לאורך זמן
בנוסף יש לי עוד כמה שאלות:
1. אשמח להמלצות על עגלה עם אמבטיה.
2. האם עדיף בייבי ג'וג'ר עלית או סיטי מיני
3. האם האופציה למושב לילד הגדול בבייבי ג'וגר רלוונטית לילד בן שלוש, ומה מחיר הוספת המושב? איפה קונים?
4. האם גלגלי אויר הם אכן חיסרון בגלל פנצ'רים?
בשורה התחתונה - חשוב לי שהתינוק יהיה עם הפנים אלי, שהעבירות תהיה טובה, קיפול נוח לרכב, ידית אחת, סל גדול ושימושי, ריפוד יורד בקלות לכביסה
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי פלונית :-)
חיליק דובדבני20/01/2010א. את פתרון הגלגלים לסלקל תפסלי - מוצר זה לא עבר תקן ולא נמכר כרגע
ב. לגבי שאלותייך אענה דווקא לא לפי הסדר ששאלת
גלגלי אוויר יכולים להוות חסרון-אבל יש פתרונות גם לזה היום
לגבי בייבי גוגר איני רוצה להתיחס לאיזו עגלה עדיפה כי זה נורא תלוי בצרכייך ובחיבור שלך לעגלה
אני כן ממליץ שתבחני עגלה נוספת שאותה לא הזכרת הנקראת פיל אנד טדס
עגלה ניוזילנדית מעולה! בדיוק עם אותם פתרונות ומאפיינים של הבייבי ג'וגר
ונחשבת להיט ענק באמריקה
גם בקרב הציבור החרדי בארץ
אני אישית ממליץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין 2 עגלותאיר20/01/2010
שלום,
אני מתלבטת בין העגלה של נאונאטו לבין לולה אפ.
אשמח אם תמליצו לי ועדכנו אותי בחסרונות של כל עגלה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאונטו חד משמעית
חיליק דובדבני24/01/2010נאונטו היא עגלת המותג היוקרתית של קאם איטליה , בבה קונפורט לולה אפ היא עגלה צרפתית
הקאם נחשבת איכותית יותר ומוצלחת מאד
העגלות לא מאד דומות זו לזו ולכן קשה להבין את הרצון להשוואה ביניהן
אם לא חשוב לך משקל קל מאד ואם את מעדיפה עגלה רצינית ואמינה מאד ואפילו ממותגת לכי על הנאונטו!!
אם המשקל הקל מאד חשוב לך אזי הלולה אפ תתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית, תודה על התשובה.
איר25/01/2010תודה על התשובה!
כמה שוקלת לולה אפ? אני יודעת שנאונאטו 2009 שוקלת 7.5 ק"ג. אגב שמעתי שבפברואר אמור להגיע כבר הדם של 2010, אך לא ראיתי בשום אתר את הדגם. אתה מכיר? איך הדגם של 2010? שווה לחכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עגלה עדיפהשלי18/01/2010
של קאם או של פג? הן מאוד דומות, מה ההבדלים ביניהן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי העגלות טובות
חיליק דובדבני18/01/2010שתיהן עגלות מותג אטלקיות
פג מעט יותר מוכרת בישראל
שירות היבואן של שתי המותגים הוא מצויין
אני אישית אוהב את קאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פיל וטדרונית16/01/2010
הבנתי שהעגלה נהדרת אבל קראתי בכמה פורומים שהיא בעייתית לקיפול ופתיחה (למרות מה שאומרים באתר שלהם)
לכן אשמח לקבל המלצה לגביה מכיוון שאני משתמשת הרבה ברכב
תודה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשי לחנות ולימדי את העגלה
חיליק דובדבני18/01/2010לא כל עגלה - טובה ככל שתהיה- מתאימה לכל אימא...
המלצתי- גשי לחנות בייביז ברמת גן, קבלי הסבר מפורט- קפלי-הרימי-פיתחי ורק אז תדעי האם היא מתאימה גם לך או לא
בעקרון העגלה נחשבת מאד טובה אבל...כפי שציינתי מה שטוב לאחת אולי פחות טוב לשניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיל וטד
שירלי17/01/2011אנחנו משתמשים בעגלה לשני הטרוריסטים שלנו (בן כמעט שלוש ובת כמעט שנה וחצי) ומאוד נהנים. הקיפול קל יחסית, הרוחב כשל עגלת יחיד. מומלץ בחום במקום עגלות תאומים מסורבלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה בולדר לא להיט אבל!!שרון13/01/2010
קניתי את העגלה לפני 4 חודשים ולאחרונה נתקלתי בכמה בעיות,אבל דווקא השירות היה מהיר
ותוך יום הגיעו לתקן את התקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולדר
אורית26/01/2010אני מאוד רוצה את העגלה הזו ואני כבר צריכה ללדת ממש בקרוב... עוד חודש וחצי :)
מישהו יודע מה קורה איתן?? אין אותן בחנויות...
יהיה??? האמת שאחרי התגובות פה על היבואן אני קצת חוששת...
מישהו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולדר
לינוי אולניק31/01/2010אבל חוץ מזה את מרוצה מהעגלה??
איזה סוג של תקלות אם אפשר לשאול???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת נאונאטו סינכרואיריס13/01/2010
שלום רב,
קראתי שאתה ממליץ על העגלה הנ"ל. האם אתה ממליץ גם על הסל-קל?
הבנתי כי לא ממולץ להשאיר את הרך זמן ארוך בסל-קל. האם ישנו סל-קל (או עגלה אחרת וסל-קל תואם) שבטוח יותר לשהייה ארוכה כאשר הסל-קל מחובר לעגלה?
נ.ב.
חיליק ועמית, אתם עושים עבודה נהדרת!! כל הכבוד על ההשקעה והרצון לעזור!
תודה,
איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומלץ לחבר סלקל לעגלה
חיליק דובדבני14/01/2010הסלקלים של נאונטו טובים!
אבל...שום סלקל איני ממליץ לחבר לעגלה לאורך זמן! סלקל הוא אילוץ, הרע במיעוטו שתפקידו, בין היתר, לתת מענה לנסיעה עם תינוק,
הסלקל אינו מהווה פתרון לאורך זמן לנשיאת תינוק, כי אם לצורך העברה מהירה ממקום למקום
אחרי הלידה- האמא עייפה, ועל פי רוב כשאנו עייפים אנו נוטים לוותר לעצמנו, וראיתי כבר מקרים בהם החיבור של הסלקל על העגלה שימש אמהות לסיבובים של שעות!! בקניונים. לא מומלץ! לא בריא! שהייה ארוכה של תינוק בסלקל עלולה לפגוע בהתפתחות גב התינוק ולכן אינה מומלצת כלל ועיקר!
עד כמה שאני יודע אין סלקל שמומלץ לשהייה ארוכה של תינוק בתוכו!
לסיכום נאונטו עגלות וסלקלים מצויינים! אבל שום סלקל אינו מומלץ לשהות ארוכה בתוכו
אם תרצי עוד מידע דברי איתי
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציון לשבח על שירות-עמית מנדלוביץ12/01/2010
אני פעיל בענף התינוקות כ-7 שנים ומכיר את ההענף בצורה מקיפה כולל היתרונות והחסרונות . בדבר אחד אני בטוח-שירות שירות ושירות-הכי חשוב!!! -הרי אתן בהיריון חויה נדירה וחד פעמית המלווה בתוכה גם מספר רב של שינויים ומלא מלא הורמונים חזקים מאוד-ולמדתי שלהקשיב לכן ולמה שאתן אומרות מאוד חשוב וביחוד בתקופה זו.
ברצוני לציין לשבח את היבואן של דוורון-הוא היבואן שמביא את המותגים-צ'יקו,גרקו,אינפנטי,פיל אנד טד ועוד-השירות שלהם מדהים,הם נותנים פיתרון לכל בעיה,גם אם תקני עגלה ותעבור תקופת האחריות תקבלי שירות מכל הלב.
ברוב המיקרים הם אפילו לא מחייבים את הלקוח בתשלום התיקון והכי חשוב השירות תמיד מהיר ומיקצועי
לפי דעתי יש משקל רב לשירות היבואן כי הרבה מהמוצרים הם מוצרים עם בלאי וחשוב שיש "אמא ואבא" מאחורי המוצר (מה שנותן ביטחון רב בקניה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני יוצרת קשר עם היבואן?
שיראל09/03/2011יש לי טיולון סיטי ספורט של גרקו ונקרע לי הריפוד מה הטלפון שלהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבואן - דוורון
שני14/03/2011פרטי היבואן בארץ:
04-9966333
פקס. 04-9966699
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמית-איפה נעלמת?
מורן09/03/2011לפני שנה וחצי עזרת לי מאוד איך אפשר ליצור קשר?
מישהי יודעת לאיפה עמית עבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמית-איפה נעלמת? - תגובה
יובל שיזף14/03/2011ליבואן קוראים דוורון ואפשר למצוא אותו ב 144 הוא יושב בג'וליס אם אני לא טועה
אפשר לקבל שירות מהחנויות שעובדות איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על סל קלאורן06/01/2010
היי,
ראינו מס' סל קלים שאנו מתלבטים ביניהם:
1. safety 1
2. מקסי קוזי
3. אינגליזינה
4. גרקו
5. צ'יקו
מהם הסל קלים המובילים בשוק מבחינת בטיחות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ'יקו נחשב מאד בטיחותי
חיליק דובדבני11/01/2010גם גרקו!
לגבי מקסי קוזי-אומרים שהוא לא רע אבל לי אין נתונים כי שילב לא מוסרים לי...חרף בקשותיי...
אני ממליץ על ציקו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורן
עמית מנדלוביץ11/01/20101-סלקל צ'יקו KeyFit נחשב למוביל בבטיחות
2-קוסקו סייפטי פיירסט+בסיס נחשב לטוב
3-לוגיקו של גרקו מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת camאירנה06/01/2010
שלום! איפה ניתן לקנות עגלת cam evolution באזור צפון?באיזה רשת חנויות? מה דעתך על העגלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות קאם
חיליק דובדבני11/01/2010עגלה אטלקית ממותגת וטובה מאד!
מיוצרת למעלה מ 40 שנים!
באינטרנט בבייביז את יכולה לקנות אותה או בכל חנות תינוקות בצפון ליד אזור מגורייך
פשוט פני ליבואן ושאלי באילו חנויות זה מוצג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אירנה
עמית מנדלוביץ11/01/2010אין לי מושג למה את מתכוונת תהיי יותר מדוייקת בדגם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לקנות
לי21/09/2010שלום אירנה, עגלות cam הם טובות ומרווחות את שיש בעיה בעגלה אין שירות במשך 3 חודשים אני בתהליך עם החברה שיתקנו לי את העגלה ואין כלל כווונה מצידם שרות גרוע וירוד עד שנאלצתי לקנות עגלה חדשהשל פג פרגו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי שירות של CAM
דיאנה01/10/2010הי בנות
אנחנו מאוד התרשמנו לטובה מעגלה של CAM מדגם combi dual.
לא פעם ראשונה אנחנו שומעים לגבי שירות של חברת CAM - אשמח לקבל פרטים נוספים אודות המקרה.
העגלות אחרות שעמדות על הפרק:
Peg Perego Modular Tri Fix
Chicco living
לפג שנה ראשונה יש שירות VIP עד הבית, אבל ל CAM מתחייבים לתת שירות ל 4שנים.
שאלה אם התקלה שיש לך זה משהו נפוץ וחברה לא מטפלת בזה או שהם טוענים שהתקלה לא באחריות ?
אודה לך על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פג P3נטע05/01/2010
יש ברשותי עגלת פג P3 שנרכשה לפני כ-8 חודשים. הרצועות כרגע במצב מקסימלי ולא ניתן להגדיל אותן עוד. בני רק בן 7 וחצי חודשים (והוא בגודל ממוצע לחלוטין). נאמר לי בחנות שלא ניתן להגדיל את הרצועות. מה עושים?
תודה רבה,
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונים ליבואן פופיק
חיליק דובדבני05/01/2010יש להם מרכז שירות ברשפון - פני טלפונית-סעי לשם פיזית!! ואני מאמין שהם יסדרו לך את הרצועות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת פג P3 רצועות
נטע07/01/2010תודה רבה.
אז פנינו ליבואן ואפילו הגענו עד רשפון ולטענתו אין מה לעשות וזה סטנדרט. נשמע לי מוזר ביותר מכיוון שמדובר בתינוק בן 7 וחצי חודשים (שוקל 8 קילו ו-69 ס"מ שזה ממוצע לחלוטין) והעגלה אמורה להתאים עד גיל 3.
די מייאש העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת פג P3 רצועות
נטע07/01/2010תודה רבה.
אז פנינו ליבואן ואפילו הגענו עד רשפון ולטענתו אין מה לעשות וזה סטנדרט. נשמע לי מוזר ביותר מכיוון שמדובר בתינוק בן 7 וחצי חודשים (שוקל 8 קילו ו-69 ס"מ שזה ממוצע לחלוטין) והעגלה אמורה להתאים עד גיל 3.
די מייאש העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלצלי אליי ואנסה לעזור
חיליק דובדבני11/01/2010או לנייד שלי או למשרד השאירי פרטייך ואני אדבר איתם ואבדוק עבורך
052-7023917
חיליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל סילבר קרוסאלה05/01/2010
שלום!
ברצוני לקבל חוו"ד בעניין סלקל של סילבר קרוס והאם בכלל מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סילבר קרוס
חיליק דובדבני05/01/2010הי אלה...
כל סלקל חדש שעומד בתקני הבטיחות המחמירים באירופה ובישראל-הוא סלקל טוב בטיחותי וכנראה מתאים
מכאן ועד לבחירת הסלקל המתאים עבורך עלייך להחליט מה מהפרמטרים הוא החשוב ביותר ומה אחריו וכו'
סלקל ללא בסיס או סלקל שמתחבר לעגלה...על פי רוב הסלקלים שמגיעים עם העגלות הם ללא בסיס (למעט בפג ובצ'יקו)
סילבר קרוס נחשבת חברה וותיקה מוכרת ואמינה! עגלותיה נמכרות בכל העולם והן מותגיות ואכותיות! אם הסלקל המוצע לך מגיע ללא בסיס אני פחות ממליץ לרכוש אותו, אני חושב שיותר הכרחי סלקל עם בסיס קבוע באוטו מאשר סלקל שמתחבר על עגלת התינוק, אם יש לו גם בסיס וגם הגנות צד וזה הסלקל החדש...אזי הוא בהחלט טוב
לסיכום-עם בסיס לאוטו כדאי- ללא בסיס פחות מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לסלקל סילבר קרוס
שירן05/07/2010יש לי סלקל כזה מיותר חדש במידה ואת מעוניינת, קנו לי אותו מתנה לאחר שכבר קניתי לכן לא היה בשימוש מתאים לעגלת סילבר קרוס. במידה ואתצ מעוניינת שלחי הודעה למייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בקשר לחבילת לידהטטיאנה04/01/2010
אני בהריון שלישית
אני צריכה לקנות לתינוקת חדשה הכול כי לא נשער לי כלום מהילדים שלי .
אני צריכה מיטה+שידה ,עגלה+סל קל,אמבטיה+מעמד, הכול מה שצריכים לתינוק ולאם .
יש החבילה לידה את כול זה ?
אני מחיפה מחפשת חנות שאפשר לקנות חבילת לידה כי זול וציוד טוב ??
יש לנו חנות בשמות ( מוציצים ) , ( מחסני ציוד לתינוק ), ( צוציק )
מה אתם אומרים על חנויות האלו ??..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טטיאנה PRIVETIK :-)
חיליק דובדבני05/01/2010קודם כל שיהיה בשעה טובה,
לגבי חבילת לידה שכוללת הכל - החנויות שאמרת הן חנויות באיזור צפון - חדרה וחיפה...מוצצים זה רשת לא זולה ולא מיוחדת כל כך לדעתי,
אני יודע שבאינטרנט - גם בבייביז אצלנו- יש עכשיו מבצעים מצויינים לחבילות לידה במחירים נמוכים מאד
תתקשרי אליי ואני אנסה לעזור לך למצוא את החבילה הטובה והזולה ביותר
חיליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצצים הכי טוב לדעתי
מיכל09/01/2010אחרי לא מעט חיפושים אני יכולה להגיד לך בביטחון שמוצצים היא הרשת הכי זולה ואפשר למצוא שם הכל. אני בחרתי לקנות שם בגלל שהעגלה (בוגבו קמיליון) עלתה אצלם 4000 ואילו במקומות אחרים (ביג בייבי למשל) בדיוק אותה עגלה עולה 4500 ויותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
חיליק דובדבני11/01/2010מנסיוני באינטרנט תמיד תמצאי זול יותר מהחנויות
גם מוצצים למרות שבאמת הורידו מחירים לאחרונה עדיין נחשבים יקרים יותר מבייביז למשל
אין חנות שיכולה לעמוד במחירי אינטרנט לאורך זמן...גם לא מוצצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה בוגבו קמיליון בבייביז?
מיכל11/01/2010ובאינטרנט...תאמין לי שעשיתי מחקר מקיף בעיניין, כולל בחו"ל, כולל משלוחים מחו"ל ומה לא. לא מצאתי בפחות מ4000.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בבייביז רג מבצע
חיליק דובדבני11/01/20103900 למזומן או 3750 עם רכישת הזמנת לידה
מוגבל עד גמר המלאי - רוצי לקנות
052-7023917* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. בכל זאת מפרסמים שהיא עולה
מיכל12/01/20104950 אצלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל-
עמית מנדלוביץ12/01/2010היבואן ביקש ממני לא "לשחוט" לעגלה את המחיר באינטרנט(המחיר מחירון של העגלה הוא 4950 ש'ח) אבל את יכולה לקבל אותה בסניף בר"ג ב 3700 ש'ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה - לא קיבלתי מענה! תודהקארין04/01/2010
שלום
אני מחפשת עגלה 0+ קלה אבל ממש קלה.
אני גרה בקומה 4, בלי מעלית, בלי מכונית ובלי אפשרות לקשור את העגלה למטה.
ניסיתי להרים בחנויות מקלארן XLR/אינגלזינה /פג פליקו 3 והן כבדות עבורי.
אין סיכוי שאצליח לסחוב אותן עד לקומה 4. בטח לא על בסיס יומי.
יש הצעות/רעיונות?
תודה מראש
קארין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי...לכי על עגלת זיפ של בייבי סייף
חיליק דובדבני04/01/2010או על הבבה קונפורט סטריטי
שתיהן מאד קלות - כ-7 קילו
את הזיפ אני אישית מאד אוהב, היא מתקפלת בלחיצה ביד אחת, מאד קלה, נוחה ומספיקה בהחלט לטעמי... ניתן להוסיף לה משטח מיוחד לשכיבה נוחה יותר של התינוק, והמחיר שלה נמוך משמעותית מעגלות אחרות!
יש שני דגמים זיפ וזיפ ספורט...הזיפ ספורט יותר פופלארית ונמכרת הרבה יותר.
שירות היבואן מצויין ואמין ואני בהחלט ממליץ בחום
ועיקר שיהיה בשעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל בבה קומפורט שוקלת יותר...
קארין04/01/2010שילדה 6 מרכב טיולון 3, יחד 9 ק"ג. זה ממש לא מתאים לדרישות...
לגבי זיפי של בייב סייף שוקלת 7.8 לפי האתר הרשמי שזה יותר מהמקלארן שציינתי...
אם אני לא טועה, יש עגלות קלות יותר כמו פג אריה, וציקו סימפלסיטי ומגנום 3
יש לך הצעות נוספות?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההן לא עגלות אלא טיולונים
חיליק דובדבני05/01/2010את ציינת טיולונים לא עגלות - הן לא מתאימות לשכיבה מגיל אפס!!!!
מנסיון אישי הזיפ של בייבי סייף מצויינת, ובהתאם לדרישותייך כפי שציינת בהודעתך הראשונה עשויה להתאים לצרכים שלך
המשיכי לחפש אם תמצאי משהו ותרצי לברר אנחנו כאן
שיהיה בהצלחה ובשעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגביי המגנום 3 -
עמית מנדלוביץ11/01/2010אני מכיר המון אמהות שקנו אותה ללידה דווקא שניה או שלישית ומרוצות-לא פיתרון מושלם אבל בסדר בגלל שלמגנום יש שכיבה ישרה כמו בעגלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל של פגשני02/01/2010
החלטתי לקנות את העגלה של פג און טרייק שמגיעה עם סקלקל, עד איזה משקל הסלקל?, האם הוא מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי הסלקל כן העגלה פחות :-))
חיליק דובדבני03/01/2010הסלקל השנה הוא הסלקל האיכותי של פג שמגיע עם הפג מודולר טריפיקס המוכרת וזכורה לטוב
לגבי בחירת העגלה - הייתי ממליץ לעבור דווקא לטריפיקס
מחירים כמעט אותו דבר- דברי איתי ואמצא לך מחיר שווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)