מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת max של אייה בייבירוני28/02/2010
אני צריכה ללדת בעוד כשבועיים.
רכשנו עגלה של אייה בייבי דגם מקס.(במקרה כי לא הכרנו אותה)
האם העגלה טובה?
ההתלבטות הייתה בין מוצי למקס-
אך לאחר שיקול דעת והכרות מקרית עם העגלה של אייה החלטנו לרדת מהמוצי.
אנחנו זוג גבוה ונהננו מההליכה איתה, מהמחיר ומהקלות של העגלה.
האם עשינו קנייה נבונה?!
בילד הראשון היה לנו עגלת פג p-3 קומפלטו והיא הייתה לנו מאוד נמוכה ובכלל לא נוחה.
האם חברת אייה בייבי אמינים? נותנים שירות טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איה בייבי או איזי בייבי מקס?
חיליק דובדבני01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייה בייבי
רוני01/03/2010עגלת אייה בייבי דגם מקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ראיתי אותה והתלהבתי.
אסתר02/03/2010אני הגעתי לחנות כדי לקנות את הבוגאבו וברגע האחרון ראיתי אותה,
היא מאד מצאה חן בעיני והיתה נראית לי טובה לא פחות מבוגאבו ובחצי מחיר.
עדיין לא קניתי, גם אני מחפשת חוות דעת באינטרנט ומאד קשה למצוא.
את קנית בסוף?
באיזה צבע?
היכן?
איזה מחיר?
היא כבר בשימוש אצלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייהבייבי MAX
שרון26/04/2010אני קניתי את העגלה דרך החברה ואני פשוט נהנת ממנה.
עגלה יפה קלה וע"פ מה שראיתי בשוק זו העגלה הכי טובה שיש היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי איילת
עמית מנדלוביץ27/04/2010אני אישית לא מכיר את העגלה הזו-אבל אני יודע שהיצרן ייצר לפניי מספר שנים עגלות אייה בייבי ובזמנו פשט את הרגל והפסיק לייצר והפסיק לתת שירות-הייתי ממש נזהר-לא חסרות עגלות טובות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטיות!
שרון12/05/2010אני תושב חולון והייתי אצל החברה בעבר וקיבלתי שירות מעולה ועדין הם עובדים ומייצרים כי קניתי לא מזמן עגלה דרכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית - חבל שאתה מפרסם
איילת29/05/2010דברים לא נכונים, אתה מייעץ לאנשים דברים שגויים.
אייה בייבי בכלל לא פשטה את הרגל, היצרן וותיק וקיים ומבחינות שירות הוא מס' 1.
מאיפה המידע השגויי שנתת ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה בייבי דגם מקס לניסים
חני13/05/2010כמה עלתה לך העגלה דרכם (דרך החברה)
אני מעוניינת לקנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייה בייבי
איילת29/05/2010החברה לא פשטה רגל, עובדת כבר 30 שנה בשוק,היא מייצרת בארץ עגלות טיילון ומייבאת,יש לה שירות אדיב , אמין ומהיר מאוד. המפעל ממוקם בא.ת. חולון אנשים מאוד פשוטים ונחמדים והייתי ממליצה לקנות מאנשים כאלה ולא מהחברות הגדולות שמנפחות את המחירים על עגלות.
עגלת MAX עגלה מעולה קלה ונוחה - מומלץ בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשקיע או לא להשקיע???
שירה29/07/2010אני מתלבטת על העגלה כי הבדים נראים מידי מנויילנים והצבע שחור דהוי כזה . הקיפול קצת מסובך .מה שכן היא נראית חמודה והמחיר טוב. הטיולון שלה מגניב! בביבי דיל בפ"ת 2000המחיר כולל אמבטיה,טיולון סלקל ומתאם לסלקל. האם שווה להשקיע על איכות כמו בוגבו או סטוקי או לקנות את המקס של איה ביבי. ולקנות חדש לילד הבא?
זה ילד ראשון שאנחנו מחכים לו בציפיה גדולה מאחר ובהריון קודם היתה לידה מוקדמת בשבוע 25 והתינוקת נפטרה.
אני בשבוע 31 ,מה הייתם עושים במצב שלי???
אני בסך הכל בת 20 ואשמח להתייעץ עם אנשים בעלי נסיון בתחום. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשקיע או לא להשקיע???
שירה29/07/2010אני מתלבטת על העגלה כי הבדים נראים מידי מנויילנים והצבע שחור דהוי כזה . הקיפול קצת מסובך .מה שכן היא נראית חמודה והמחיר טוב. הטיולון שלה מגניב! בביבי דיל בפ"ת 2000המחיר כולל אמבטיה,טיולון סלקל ומתאם לסלקל. האם שווה להשקיע על איכות כמו בוגבו או סטוקי או לקנות את המקס של איה ביבי. ולקנות חדש לילד הבא?
זה ילד ראשון שאנחנו מחכים לו בציפיה גדולה מאחר ובהריון קודם היתה לידה מוקדמת בשבוע 25 והתינוקת נפטרה.
אני בסך הכל בת 20 ואשמח להתייעץ עם אנשים בעלי נסיון בתחום. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשקיע או לא להשקיע???max / bugaboo
אני בסך הכל בת 20 ואשמח להתייעץ עם אנשים בעלי נסיון בתחום. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה היי
אביבית מולכו31/07/2010אני לא עובדת עם עגלות איה בייבי אבל לפני כשנתיים היה להם טיולון שכן עבדתי עליו והא היה טיולון מדהים, שילדה חזקה איכותי וטוב!!!! אני מניחה שכך גם העגלה!
מה שמדאיג אותי בשאלה שלך זה שאת אומרת שהבדים לא מצאו כן בעינייך והיא מסורבלת - לדעתך! אך המחיר טוב.
ישנן הרבה מאוד עגלות בשוק במחירים סבירים ביותר ויכול להיות שימצאו חן בעינייך יותר, אני לא מציעה לרכוש מוצר לפני שאת שלמה עם עצמך. מההודעה שלך אני מבינה שהזמן דוחק בך אך זכרי שהחלטות שנעשות מלחץ הן לא תמיד ההחלטות נכונות.
לסיכום, אני לא אומרת לך מה לקנות פשוט חשוב שתהיי בטוחה בעצמך!@
שיהיה בהצלחה , שתעברי בקלות את הלידה ותחזרי הביתה עם ידיים מלאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה מעולה
תינוק נולד02/08/2010המקס של איה בייבי עגלה מעולה
יבואן שקיים שנים ומעולם לא פשט ראת הרגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה בייבי - מספר שאלות לבעלי הנסיון
לי02/08/2010איך הריפוד שלה באמת? ראיתי שמישהי כתבה שהוא ניילוני מידי, האם זה נכון? האם נוא נשלף וניתן לכיבוס?
לגבי הסלקל - איזה סלקל מתחבר אליו? איזה תו תקן יש לו בכלל?
לגבי האמבטיה שלה - מישהי אמרה לי עליה שהמזרון שלה לא מחובר לכלום וזה בעייתי כי יש מתחת איזה קרש שאם הוא נרטב זה ממש יכול להרוס את כל האמבטיה או משהו כזה... האם אתם מכירים את הבעיה? האם זה באמת בעיה?
סליחה על החפירה ותודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי את העגלה הריפוד נשלף לכביסה
שרון02/08/2010אחת העגלות הקלות, והקיפול קל יחסית והיא מאוד שונה משאר העגלות והריפוד נעים וטוב יחסית לעגלות שיש, תראי עגלות אחרות ותביני כמה אני צודקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש גם סלקל שמתחבר של אייה בייבי
שרון02/08/2010כל סלקל בארץ חייב להיות לו תו תקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי עגלה איה בייבי דגם max
מיכל14/08/2010אנחנו מתלבטים לגבי עגלה זו בגלל העניין שהמושב שלה תמיד שומר על זוית של 90 מעלות בין פלג הגוף העליון לרגליים. כלומר אין מצב שכיבה בטיולון (הרגליים נשארות למעלה). עד כמה זה קריטי/לא נוח? מה לגבי העניין הבריאותי - האם שי בעיה עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בבחיר עגלהאולגה28/02/2010
שלום רב,
אני מתלבטת מאוד בין העגלות:
1. פג פרגו SWITCH
2. סילבר קרוס 3D - היתרון שראיתי בה הוא שיש לה אמבטיה רכה לעומת סוויץ. לא ראית בשום חנות את הדגם FREEWAY
3. צ'יק קורטיזונה + סלקל - נראת יותר קלה משתי הקודמות אך מצד שני גם העגלה וגם הסלקל נראים קטנים (לתינוק קטן).
מה היא המלצתכם לגבי שלושת העגלות הנ"ל.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות מצויינות
חיליק דובדבני02/03/2010לדעתי האישית הסילבר קרוס קצת כבדה . לא היתי הולך דווקא עליה
הסוויץ של פג פרגו, ציקו קורטינה שתיהן עגלות מצויינות, אמינות מאד ועם מעט מאוד תקלות
הציקו קורטינה זולה בהרבה מהסוויץ- ואני ממליץ עליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לעזרה לאמא (בדרך) מבולבלת !ליאור28/02/2010
שלום רב,
אז גם אני נכנסתי עכשיו לסבב העגלומניה כמו כולן...וההתלבטות קשה ואני כבר בלחץ!
(השעה 05:45 בבוקר! אומר משהו??? :)
אז ככה, ההתלבטות היא בין העגלות הבאות:
1. chico living - 2010 - התרשמתי מאוד, נוחה, קלה (יחסית) נראית די מושלמת לכל צרכי האם והתינוק מגיל לידה והלאה. היא די חדשה ואין הרבה חוות דעת עליה. מבין היקרות (4100 ) ! אבל נראית איכותית מאוד.
2. streety של בבה קונפורט - נראית גם עגלה מצויינת, קטנה קצת יותר, גם בגודל האמבטיה וגם השלד...ובכל זאת- עדיין מתלבטת...גם הדגם החדש-mila נראה מצויין רק נראה שהגלגלים ממש קטנים ודי "גלגלי צעצוע" כאלו...מכירים?
3. פג החדשה 2010 - יש לי 2 חברות במשרד בהריון ששתיהן סגרו על העגלה ואמרו שהיא פשוט מושלמת ! (האמת שלא בדקתי כי אני כבר מתחילה להתבלבל נורא )..
4. chico cortina - אחרונה חביבה- שראיתי מלא תגובות חיוביות אבל בחנות היתה נראית לי די מיושנת (קורטינה..כשמה כן היא ).המוכרת בחנות אמרה שאין בכלל מה להשוות בין השאר!
בבקשה - שמישהו יגיד לי איזו מהן הכי מומלצת לדעתו!! ואיזו חסרונות ידועים יש בכל אחת!
תודה ענקית על העזרה!!! וחג שמייח לכולם! :)
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד כמה עגלות ששוה לבדוק
חיליק דובדבני01/03/2010קאם - עגלת מותג איטלקית- וותיקה ואמינה- שכמו פג ואינגליזינה מיוצרת כול כולה באיטליה -לא בסין!!!
שווה להסתכל על הקאם קומבי פמילי
בנוסף אם יש מישהו שעשה איזשהו סקר עגלות מקיף וממצה- יהיה נחמד להעלות אותו פה לטובת שאר המשתמשים...ניתן לפנות אליי בשמחה אקדם את הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בייבי סייף זיפ ספורטג'ולי23/02/2010
הזמנתי את עגלת בייבי סייף זיפ ספורט + סל קל תואם של קוסקו לקראת הלידה הקרבה
הייתי מעוניינת לדעת האם מדובר בבחירה טובה יחסית לשאר העגלות?
נתקלתי בתגובות מעורבות לגבי עגלה זו והייתי שמחה לקבל חוות דעת מכם
תודה ג'ולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ג'ולי :-)
חיליק דובדבני24/02/2010לדעתי האישית מדובר באחלה עגלה, כשבני משה נולד זאת העגלה ששימשה אותנו! היא קלה, ניתן לקפל אותה ביד אחת, קיפול מאד נוח וקל, עבירות מצויינת, וטיולון נוח וטוב. אני ממליץ בחום על הזיפ ספורט.
לגביי הסלקל - אני לא לקחתי סלקל קוסקו , אני לא חושב שזה נכון להשתמש בסלקל שמתחבר על העגלה- לא בריא להתפתחות גב התינוק (קיראי מאמרים באינטרנט)
קנית עגלה מצויינת שיהיה בשעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי מכיר את הספונת מהמבצע בסופרפארם?מירב23/02/2010
הי לכולםםם
ראיתי את המבצע שסופרפארם פירסם-אני נורא אהבתי את איך שהספונת נראית. משהי קנתה אותה כבר? אשמח לשמוע המלצות לפני שאני קונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספונת קליק קלאק
חיליק דובדבני23/02/2010או ספונת דור3...
לאחר בירור קצר עם היבואן (חברת JNH ) מדובר בספונת חדשה ,מאד מוצלחת לטענתו, שזכתה לשבחים רבים בתערוכות שונות. הספונת מחדשת את הקונספט של נוחות בכך שהיא מצויידת במנגנון מתכוונן כמו במיטות מתכווננות של עמינח, שממש הופכים אותה למיטה קטנה במצב שכיבה.
הספונת דור3 גם עומדת בתקן האירופאי EN71 , ומסתמן שמדובר במוצר איכותי.
את הספונת הישנה כולם מכירים,לדעתי יש אותה כמעט בכל בית בו יש ילדים ,
הספונת דור3 אמורה להחליף את הישנה...בסך הכל היא טובה יותר, מפנקת יותר ואיכותית יותר.
בימים הקרובים נקבל את המוצר ונבחן אותו ואז אדע להמליץ יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה מומלצת ב3000 שחמירב22/02/2010
מישהו יכול לתת חוות דעת על העגלה פפאיה אורורה או על בוגבו פרוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם כבר בוגבו אז קמיליון לא פרוג
חיליק דובדבני23/02/2010היי מירב.
את הפאפיה אני לא מכיר כלל-אם העגלה חדשה אני ממליץ להיזהר ולא לרוץ לרכוש- יש צורך לבחון מה עם אחוז התקלות-שביעות רצון-שירות יבואן...המון דברים חשובים מאד בבחירת עגלה! עגלה חדשה בדרך כלל לא מראה נתונים רק לאחר שנה של פעילות. לכן איני ממליץ לרכוש עגלה כזו.
בוגבו - לגבי הפרוג אני שמעתי שלא ממש מתלהבים ממנה לאחר שימוש. אני חושב שהיא לא מאד קלה, לא מאד עבירה, ולא מספקת את הסחורה. אם כבר בחני את הקמיליון!
עגלות נוספות בטווח המחיר שביקשת שאני ממליץ בחום לבחון: קאם פמילי , צ'יקו טריו פור מי - עגלה מצויינת , ברבי אובו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המשקל של הקאם פמילי????
מירב23/02/2010איזה עגלות קלות מומלצות בטווח המחירים של 3000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאם פמילי 7.5 קילו
חיליק דובדבני24/02/2010הקאם פמילי עגלה מאד איכותית. שוקלת כ 7.5 קילו. עם הטיולון משקלה 9.2 קילו
עגלה קלה מאד לכל הדעות!
לאחרונה נתקלתי בהמון מידע על העגלה-ועל המותג קאם ואני חייב לומר שהנתונים מאד מרשימים ומבטיחים. קאם מייצרת באיטליה! (לא בסין.) את כל ליין המוצרים שלה ובניהם גם את עגלת קאם פמילי זו עגלה שמתחרה בעגלות מהז'אנר המודולרי היוקרתי כמו פג פרגו מודולר טריפיקס, בוגבו, צ'יקו טריו , אינגליזינה
היא מעניקה את הסטנדרט הגבוה וחוויית שימוש טובה. היא קלה ונוחה לקיפול, והיא איכותית ואמינה מאד...פשוט בארץ היא פחות מדוברת...
אם איני טועה מחירה לצרכן עומד על כ 3290 ש"ח זולה בהרבה ממתחרותיה!!
אם תתמקחי ותרכשי גם חבילת לידה אני משוכנע שתוכלי להגיע קרוב יותר ל 3000 ש"ח שזה תקציבך להבנתי.
אם תרצי עוד עזרה צלצלי אליי
והעיקר שיהיה בשעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת עגלהיעל22/02/2010
אני ובעלי מתלבטים בין 3 עגלות:
1. אינגלוזינה של שילב.
2. בבה קונפורט סטריטי.
3. בייבי גוגר מיני.
מה לדעתך העגלה המומלצת מבין שלושתן?
אציין כי אנו מחפשים עגלה קלה לתיפעול, נוחה לנו ולתינוק.
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי הסטריטי
חיליק דובדבני23/02/2010הי יעל. בבה קומפורט סטריטי עגלה מצויינת! קלה-נוחה לתיפעול-מתקפלת בקלות בקיצור עגלה שבהחלט עושה את העבודה.
בייבי גוגר מיני- עגלה הנחשבת טובה, הבנתי שלאחרונה יש קצת מחסורים בעגלות אצל היבואן הרישמי! שימי לב ממי את קונה את העגלה-יש הרבה יבוא מקבילי-דבר שעשוי לפגוע באחריות.
את האינליזינה אני לא מכיר- שילב לא מעבירים לי נתונים כך שקשה לי לחוות דעה.
בהזדמנות זו הייתי רוצה לפנות לשילב בבקשה לקבל נתונים אודות עגלות שהם מייבאים למען נוכל לחוות דעתינו
בקיצור- אני ממליץ על הסטריטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ספיידראיריס22/02/2010
אני מעוניינת בעגלה מגיל 0. ראיתי עגלת ספיידר של ד"ר בייבי. מאוד אהבתי את הדגם אך אני לא מוצאת מידע (המלצות או לא) עליה באינטרנט.
האם אתם מכירים?
תודה רבה,
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי איריס
חיליק דובדבני23/02/2010ראשית דוקטור בייבי הוא מותג ישראלי טוב- שמייצר מגוון רחב מאד של מוצרים- לדעתי חלקם מצויינים וחלקם פחות מוצלחים.
עגלה צריכה להימכר למסה קריטית של נשים ולאחר כשנה מתחילות לצוץ באינטרנט חוות דעת. יתכן שהעגלה עדיין לא נמכרה במסה קריטית ולא חלף מספיק זמן כדי שתמצאי חוות דעת כלשהן
אני ממליץ לחכות זמן נוסף ולבחון באמת מה אומרים עליה המשתמשים שכבר רכשו...ואז להחליט.
בנתיים הייתי ממליץ לך לבחון כמה עגלות מותג איטלקיות- אמינות וטובות: קאם פמילי , צ'יקו טריו טור 4 , פג מודולר טריפיקס...
אם את צריכה המלצות או סיוע פני אליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולוןהילהב22/02/2010
היי,
אני מחפשת טיולון טוב. משהו שנשכב כמעט לגמרי.
חשוב לי מאוד שיהיו גלגלי גומי/סיליקון ולא פלסטיק כדי שתהיה נסיעה חלקה יחסית...
ראיתי בנתיים את הצ'יקו החדש לייט ווי - איך הוא?
ושמעתי רבות על המקלארן.
אשמח מאוד להמלצות על טיולון טוב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ'יקו חד משמעית
חיליק דובדבני23/02/2010הי, את המקלרן אני לא מאד אוהב, לאחרונה גם היה להם גם פרסום שלילי בנוגע לטיולון מסויים
צ'יקו מיצרת טיולונים מצויינים! גם הטרווי, גם הלייט וואי, אם את מתפשרת קצת עם הגלגלים הייתי גם בוחן את הטיולון של פג פליקו סי SI - ממליץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי את הצ'יקו לייט ווי
הילהב23/02/2010ושללתי אותו מכיוון שהוא צר יחסית ויש לי בת שתהייה בריאה :) בריאה :)
לעומת זאת באמת ניסיתי את הפג סי שהמלצת עליו ונראה לי (אם התקציב יאפשר) אלך עליו -
הוא פשוט מעולה מעולה מכל הבחינות, הנסיעה שלו הכי חלקה ונוחה ממה שבדקתי עד כה, הוא נשכב, מרופד מאוד גם בצדדים וכו'.
האם תוכל לייעץ לי איפה הכי כדאי לקנות אותו מבחינת המחיר?
המון תודה על הייעוץ,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שבאינטרנט יקירתי :-))
חיליק דובדבני23/02/2010היום יש מלחמת מחירים בין חנויות התינוקות, כמעט כל חנות שתפני אליה ותתמקחי תוריד מחיר
מחיר המחירון של הטיולון הוא 1490 ש"ח , אני יודע שגם ב 1190 ש"ח - תוכלי לרכוש אותה אפילו בבייביז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות של CAMטניה22/02/2010
שלום
ראיתי כמה עגלות ומאוד אהבתי את CAM COMBI FAMILY
מה דעתכם על העגלה? מה החסרונות שלה?
מה הבדל בינה לבין CAM COMBI BABY ומה הבדל בדגמים 2009 ו - 2010 של FAMILY
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבי ופמילי
חיליק דובדבני22/02/2010הי טניה. ראשית קאם היא חברה איטלקית מאד אכותית !! קיימת כ 40 שנים ומייצרת עגלות מותג מרהיבות! -אני אישית מאד אוהב וממליץ בחום על עגלות קאם-
קאם פמילי וקאם קומבי די דומות אבל הפמילי יותר מומלצת לדעתי
ההבדלים הם כדלקמן:
1. סלקל - בפמילי מגיע סלקל עם בסיס - בקומבי הסלקל ללא בסיס וללא אפשרות לחבר בסיס
2. הקומבי מעט יותר קטנה
3. הפמילי קצת יותר קלה
המלצתי הבחירה בקאם היא בחירה מצויינת לכי על הפמילי לא על הקומבי!
ושיהיה בשעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו שמע על העגלה אורורה פאפאיה???מירב20/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורורה פאפיה
קרן26/02/2010עגלה קלה, קלה לתפעול, נוחה ומשרתת אותך בהתאם. לחברה יש שירות מצויין, בכל בעיה / פניה יש מענה מיידי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאפיה
קרן26/02/2010גם אני רכשתי את פאפיה ואני מרוצה מאוד מהעגלה. בילד הקודם רכשתי פג ולא הייתי מרוצה כלל מהעגלה היתה כבדה וקשה לתפעול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-עגלה וגודל תא מטעןסיגל19/02/2010
צהריים טובים, איננו יודעים איזו עגלה לתינוקת שתיוולד מתאימה לרכב עם תא מטען קטן (פולו 1 98') האם תוכלו לייעץ לנו? בתודה מראש, והמשך יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיפ ספורט, אפולו איזי בייבי
חיליק דובדבני21/02/2010הי, יש כמה עגלות שמתקפלות קטן, והן טובות ואיכותיות
זיפ ספורט עגלה קטנה ונהדרת של בייבי סייף - שוקלת כ 7 קילו, קיפול ביד אחת, נוחה ונעימה
אפולו איזי בייבי - מאד מזכירה את הזיפ- אותו רעיון- קלה קטנה ונוחה
בבה קומפורט סטריטי - עגלה בעלת קיפול קטן, קלה ואיכותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת עגלהיעל18/02/2010
שלום!
אני צריכה עזרה בבחירת עגלה
איזה עגלה מומלצת?:
peg uno
sikver cross 3d pram- יש דגם עם ידית אחת ויש עם 2 ידיות, מה עדיף?
peg switch- האם האמבטיה נפתחת ל 180 מעלות? ואם לא, האם ניתן להשכיב בעגלה זו תינוק על הבטן?
chico cortina- הבנתי שכשהעגלה נפתחת לאמבטיה אז הפנים של התינוק הם לא לכיוון האם אלא לכיוון הנסיעה- כמה זה משנה?
באמבטיות רכות ישנן עגלות שלא נפתחות ל-180 מעלות אלא קרוב לזה, כמה זה קריטי?
המון תודות, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעל
עמית מנדלוביץ19/02/2010פג אונו-אני לא ממליץ עגלה לא נוחה ויש בעיה שכל הזמן הרגליים שלך יתקעו בגלגלים הגדולים
סילבר קרוס-עגלה טובה אני אישית אוהב את 2 הידיות
פג סוויטצ'-עגלה מעולה מאוד נוחה ונותנת תמורה מלאה-אני ממליץ עליה בחום
צ'יקו קורטינה-עגלה מעולה שאני אישית מאוד אוהב ומאוד ממליץ
שמתי לב שאת שואלת הרבה על השכיבה הישרה אז דעי-ישנו קריקוט חיצוני (אמבטיה חיצונית) אוניברסלי שמתאים לכל עגלה וניקשר דרך רצועות וכך את יכולה לקחת איזו עגלה שאת רוצה ולהפוך אותה לשכיבה ישרה כשהתינוק עם הראש אלייך או מולך
תשאלי על הקריקוט של צ'יקו או דוורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקבוקי b-free וסטריליזציה בעייתית..הילי17/02/2010
היי,
בני בן 10 חודשים.
אני משתמשת בבקבוקי b-free..
אני עושה תמיד סטריליזציה עם סטריליזטור למיקרו של b-free
אמא שלי היתה אצלי ועשתה סטרילזציה כמו פעם, את כל הבקבוקים במים רותחים..רק שהיא לא עשתה את זה בקערת פלסטיק רגילה שלא רשום עליה כלום!
אני קצת מודאגת.. קניתי b-free בגלל הסיבה של הפלסטיק שמשחרר חומרים..
אני שוקלת לזרוק את כל הבקבוקים ולקנות חדשים..
האם יש מושג אם יש לי סיבה לחשוש ?
המון תודה ומקווה שתוכלו לעזור לי או להפנות אותי ..
הילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הילי
עמית מנדלוביץ19/02/2010למיטב ידיעתי אין שום בעיה בסטרליזציה החד פעמית שאמא שלך עשתה-שטיפה טובה של הבקבוקים ותישכחי מזה-תתקשרי לשירות לקוחות של בי פרי והם יתנו לך חוות דעת מדוייקת והסבר מדויק איך לנקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו פרוג או אוררה פאפיה<?<מירב16/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי מירב
עמית מנדלוביץ16/02/2010חמודה תנסי לדייק בשאלה אני לא מבין למה את מתכוונת-את יכולה ליצור איתי קשר בטלפון ואז אנסה להבין למה את מתכוונת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורורה פאפיה
קרן26/02/2010תחילה גם אני התלבטתי בין פאפיה לחברות גדולות אחרות, ולא תמיד החברות הגדולות נותנות מענה מיידי כשיש בעיה וצריכים פתרון מיידי. לעגלת פאפיה יש יתרונות רבים בדומה לבוגבו הפלוס הנוסף בעגלה שליבואן יש ידע רב בתחום העגלות ובכל בעיה הוא נותן שירות מצויין ומיידי. אני רכשתי פאפיה ואני מרוצה מאוד מהעגלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)