האם זה פרקינסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה פרקינסון
    אסתר
    17/07/2011

מזה כשנה וחצי אני סובלת מטינטון בקבוע באוזן ימין שהופיע בעקבות תקופת לחץ וחרדה בת כשלושה חודשים שהייתי בה. עליי לציין שבאותה תקופה לא השתמשתי בתרופות נגד דכאון אלא דברים טבעיים בלבד.
    לאחרונה התחלתי להרגיש בשעות היקיצה שיש לי מין רעד פנימי שנמשך לאורך כל החלק של צווארי וידי הימנית ועד לאורך הגל כולה וזה קורה לי גם במשך היום כמה פעמים.
    אין לי קרע משפחתי במחלת הפרקינסון אך מכיוון שקראתי באנטרנט על רעד בגוף תהיתי אם אכן התסמינים שלי מעידים על קשר למחלה זו. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה פרקינסון

הוספת תגובה

• האם זה פרקינסון

אסתר
    17/07/2011

שכחתי לציין שלעיתיםיש לי גם מעין טיקים בראש ודווקא הם מופעים בזמן ההרדמות ולא כאלה שלעיתים מופיעים כשנכנסים לשלבי שינה אלא משהו שונה במקצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה פרקינסון - תגובה

פרופסור אורן כהן
    19/07/2011

אסתר שלום
    על פניו הסימפטומים אינם נשמעים כסימפטומים של מחלת פרקינסון אולם מומלץ שתפני לנוירולוג לשם בדיקה והדרכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה פרקינסון - תגובה

פרופ` בלה גרוס
    20/07/2011

שלום אסת
    התופעותשאת מתארת אינן אופייניות למחלת פרקינסון אלא יותר ללחץ נפשי. יחד עם זאת האבחון צריך לחהיות מלווה בבדיקת רופא נוירולוג ולכן אני מציעה לך לפנות לנוירולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו