מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה פרקינסוןאסתר17/07/2011
מזה כשנה וחצי אני סובלת מטינטון בקבוע באוזן ימין שהופיע בעקבות תקופת לחץ וחרדה בת כשלושה חודשים שהייתי בה. עליי לציין שבאותה תקופה לא השתמשתי בתרופות נגד דכאון אלא דברים טבעיים בלבד.
לאחרונה התחלתי להרגיש בשעות היקיצה שיש לי מין רעד פנימי שנמשך לאורך כל החלק של צווארי וידי הימנית ועד לאורך הגל כולה וזה קורה לי גם במשך היום כמה פעמים.
אין לי קרע משפחתי במחלת הפרקינסון אך מכיוון שקראתי באנטרנט על רעד בגוף תהיתי אם אכן התסמינים שלי מעידים על קשר למחלה זו. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה פרקינסון
אסתר17/07/2011שכחתי לציין שלעיתיםיש לי גם מעין טיקים בראש ודווקא הם מופעים בזמן ההרדמות ולא כאלה שלעיתים מופיעים כשנכנסים לשלבי שינה אלא משהו שונה במקצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה פרקינסון - תגובה
פרופסור אורן כהן19/07/2011אסתר שלום
על פניו הסימפטומים אינם נשמעים כסימפטומים של מחלת פרקינסון אולם מומלץ שתפני לנוירולוג לשם בדיקה והדרכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה פרקינסון - תגובה
פרופ` בלה גרוס20/07/2011שלום אסת
התופעותשאת מתארת אינן אופייניות למחלת פרקינסון אלא יותר ללחץ נפשי. יחד עם זאת האבחון צריך לחהיות מלווה בבדיקת רופא נוירולוג ולכן אני מציעה לך לפנות לנוירולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טיפולים על בסיס תאי גזע בפרקינסון ו-MSA C
cerebellar ataxia אבחנה של אטקסיה צריבלרית
טיפול חודשיים לאחר דלקת קרום המוח
פוסט טראומה עקב שירות צבאי
מחלת פרקינסון וקבוצת סיכון מקורונה
פרקינסוניזם וסקולרי לאב שעבר אירועים מוחיים
חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?
ירידה במשקל כתוצאה מפרקינסון
פרקינסון וסוגי תרופות - המלצה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?