מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני עדיין קצת בשוק מהגילוי...סמויה30/08/2011
אמא שלי סיפרה לי היום שהיא גילתה שהיא חולה בפרקינסון. מדובר באישה שרק לא מזמן חצתה את גיל ה50, היא תוססת, עובדת, מגדלת ילדים ונכדים... אני לא ידעתי איך להגיב..
ממה שהיא מדברת היה אפשר לחשוב שפרקינסון זאת מחלה לא כל כך נוראית, אבל קראתי באינטרנט וזה נשמע לי נורא.. נורא לי לחשוב שמצבה יתדרדר, שהיא תהיה תלויה בנו כשאנחנו כ"כ תלויים בה! היא אישה מדהימה ואופטימית. האם יש דרך שנוכל לעזור לה לא להיכנס לדיכאון? או שזה חלק בלתי נפרד מהמחלה? למה עלינו לצפות? היא מאוד לא רוצה שידעו מזה אנשים, היא לא רוצה רחמים ואני מבינה אותה. היא רוצה להמשיך את שגרת החיים כרגיל... אז מה אני והאחים אמורים לעשות כדי לתת לה את התמיכה שהיא צריכה בלי שהיא תרגיש תלויה בנו ומסכנה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עדיין קצת בשוק מהגילוי... - תגובה
פרופ` בלה גרוס30/08/2011אני לא מכירה את אמך אולם אורח חיים שגרתי פעיל ותוסס יכול להימשך שנים רבות. יש כל מני צורות של מחלת פרקינסון ויש תגובות שונות לטיפול התרופי ולכן ודאי אינך צריכה ליפול ברוחך ואת לא צריכה לקרוא את כל המצבים החמורים של המחלה כי אחוזים גבוהים מאוד כלל לא מגיעים למצבים החמורים. ולכן עליך להמשיך להישאר אופטמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טיפולים על בסיס תאי גזע בפרקינסון ו-MSA C
cerebellar ataxia אבחנה של אטקסיה צריבלרית
טיפול חודשיים לאחר דלקת קרום המוח
פוסט טראומה עקב שירות צבאי
מחלת פרקינסון וקבוצת סיכון מקורונה
פרקינסוניזם וסקולרי לאב שעבר אירועים מוחיים
חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?
ירידה במשקל כתוצאה מפרקינסון
פרקינסון וסוגי תרופות - המלצה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?