מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    ג
    13/09/2011

אני מאוד מתסוכלת מהפרקינסון הזה אצל אבי, המצב שלו שהוא כבר לא הולך, הוא לא זז,רועד, מאדאפר לא עוזר לו כלל, הוא גר בארץ אחרת ומטופל ע"י אימו, הרופאים שמים לו אינפוזיות (אני לא יודעת של מה, סבתא שלי לא מסוגלת להסביר לי) האם הגיוני שיש אינפוזיות שיכולות לעזור עוד? אשמח להסבר עליהם
    מעבר לזה, אני מרגישה שבגלל שאני רחוקה ממנו ואני מדברת איתו פעם בשבוע (אם המדאפר עובד לשעה-שעתיים עוד והוא מצליח לקום/להחזיק את הטלפון ולתקשר). אני מרגישה חסרת אונים מה אני יכולה לעשות או להגיד? האם יש תקווה כלשהי עבורו עוד? הדבר הכי מתסכל זה לראות את ההורה שלך במצב הזה ואתה לא יכול לעשות כלום.
    קראתי פה על תוחלת חיים של חולה פרקינסון, הוא חולה כבר 6 שנים, בן 56, האם ימיו קצרים?
    רופאים יקרים בפורומים, אשמח לתמיכה כלשהי, עצה, איך אוכל להקל על חייו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

פרופסור אורן כהן
    02/10/2011

ג שלום
    מתיאורך עולה כי אביך סובל ממחלת פרקינסון מתקדמת עם תגובה מוגבלת לטיפול התרופתי. עם זאת ברור כי על מנת להשיא לך עצה על אופציות טיפוליות עליו להבדק על ידי מומחה למחלת פרקינסון. באם לא ניתן להביאו לבדיקה בארץ מציע שתשיגי סיכום באנגלית של מצבו הרפואי ועם סיכום זה תפני ליעוץ לאחד המומחים בארץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו