השפעה משולבת פ.ק.מרץ ודופיקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעה משולבת פ.ק.מרץ ודופיקר
    שרה
    22/04/2012

אבי היקר בן ה 89 סובל כבר 7 שנים מפרקינסון.
    עד לפני שנה מצבו החמיר באיטיות רבה והמינון של 4X0.5 דופיקר + 3 פ.ק.מרץ ביום לא הוגבר ע"י הנוירולוג.
    לאחר נפילה לפני כמה חודשים הוחמר מצבו מוטורית וקוגניטיבית והוא נוקשה לגמרי (קודם עשה כמה צעדים בהליכון ) אינו יכול אף להחזיק עצמו בישיבה . בנוסף מתקשה להביע את מחשבותיו (אומר: יש לי את המילים אבל אני לא מצליח)ולא תמיד מתמצא בזמן ובמקום.... בפניה לנוירולוג שעוקב אחריו שנים - אמר לי תנסי לתת עוד רבע דופיקר פעמיים ביום ותורידי את הפ.ק. מרץ...
    הנסיון מתנהל מזה 4 ימים והוא רק מקצין תופעות.

האם יש למישהו נסיון עם שינוי תורפתי כזה והאם יש למה לצפות אם נתאזר בסבלנות עוד כמה ימים.. או שזה לא עובד אם לא משפיע תוך 2-3 ימים?
    מה הקשר בין התרופות ולמה צירך לשנות במקביל?
    האם מכירים מומחה לפרקינסון באיזור חיפה שמוכן לבוא לביקור בית באופן פרטי ? האם בטוח מושלם של קופ"ח מחזיר חלק מעלות כזו?
    כל עזרה ומידע הינם אור במצבנו....תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השפעה משולבת פ.ק.מרץ ודופיקר - תגובה

פרופ` בלה גרוס
    22/04/2012

שלום שרה
    היות והתופעות החלו לאחר נפילה, יש מקום לשלול ממצא טראומטי במוח כמו דמום סובגורלי תת חריף או כרוני, או אירוע מוחי כי הסמפטומים שאת מתארת יכולים לנבוע מבעיה אחרת במוח לכן לדעתי יש מקום להדמיה במידה ולא בצע אותה. תשוחחי על הנושא עם הרואפ הנוירולוג המטפל שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו