חלומות פעילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלומות פעילים
    רעות
    16/08/2012

שלום אני מאובחנת כחולת פרקינסון 8 שנים לאחרונה במרחק של כ שלושה חודשים עברתי 2 אירועים של חלומות פעילים האחד, התעוררתי ובידי כדורים רבים וזכרון של הכנסה והוצאה מהפה השני- נרדמתי על הכורסא והתעוררתי על המיטה בלי לדעת לזכור שעברתי. היה לי זכרון שניסיתי לאכול נייר ראיתי ליד שולחן המחשב פיסות נייר שנתלשו. האם תופעות אלה הן סימן של החרפה במחלה או תופעות לואי של צריכת תרופות כיצד לנהוג מה לבדוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלומות פעילים

הוספת תגובה

• חלומות פעילים - תגובה

פרופ` בלה גרוס
    21/08/2012

זה יכול להיות תופעת לואי של הכדורים.
    תלוי מה את לוקחת .

אך בחולי פרקינסון יש לעיתים תופעות של חלומות מוזרים בלילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד'ר בלה

רעות
    23/08/2012

תודה על תגובתך אני לוקחת סטאלבו, רקוויפ, פקהמרץ וסינמט. האם יש קשר בין התרופות לחלומות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד'ר בלה - תגובה

פרופ` בלה גרוס
    25/08/2012

שלום
    כל אחת מהתרופות האלה יכולה להביא לחלומות ולאי שקט בלילות ולהזיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו