מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי באבחון מחלהצפירה29/05/2014
שנתיים סובלת מכאבי צוואר,מגבלת הטיה קשה לצדדים ו למעלה,מטה.כשהצוואר מכווץ במיוחד זה מקשה לי על ההליכה ויש לי סבובי ראש וחולשה מחרידה.בנוסף היתה תופעה של ביספס,יש כתף ימין קפואה,זרמים בידים וברגלים.בסיטי צווארי היצרות בצוואר עם לחץ על השק הדוראלי.EMG ידים נמצא קשר לחוליות הצוואר. נוירוכירוגים טוענים שאין בעיה צווארית.נמצא ורטרביליס סגור מלידה בימין.יד ימין מאד חלשה בשל הזרמים והכתף הקפואה וחשד לבעיה בעצב אולינרי. בהליכה יד ימין נוקשה יותר.כואבת.בבדיקת פדופה פט יש סימנים לא ברורים,שהבנתי שיכולים לנבוע גם מבעיה אורטופדית קשה.אני בת 64.הועלה חשד שכאבי השרירים נובעים מפרקינסון.נטלתי אזילקט חודשים ולא עזר.רופא כאב טוען לקפסוליטיס.רדיקולופטיה וכתף קפואה. זרמים חזקים בכף יד ימין,אצבעות נפוחות וקרות ויש שינויים אריטריטים באצבע ימין. הולכת לאיבוד וחיה על כדורים נגד כאבים.נוירולוג שבדק אותי התקשה להחליט בגלל ריבוי מקורות כאב. מה לעשות?אין לי רעד בידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצפירה
adel03/06/2014בוקר טוב צפירה,
אני לא רופאה רציתי רק להגיב על ההודעה שלך מיכוון
שלי יש אותה הבעיה
את תיארת מצב כמו שלי.
אני רק יכולה לומר לך שלפי האורטופד שלי יש לי שחיקות בצאוור
ועוד, מנפילה יש לי גידים קרועים בכתף
אני בגיל שלך,
ואל תשכחי שבגיל שלנו פה כואב שם כואב
הכאבים לפעמים כל כך חזקים שקשה לסבול אותם.
אני עושה פיזיוטרפיה הולכת למכון כושר
ובמקרה וכואב לי מאד שמה בקבוק חם מאד, כמו כן הזמנתי דרך האינטרנט
Acupressure mat VITAL, 74 x 44 cm
תסתכלי בגוגל זו מחצלת ואני נשכבת עליה לחצי שעה עד שעה מרגיע את הכאבים.
חג שמח ,אדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טיפולים על בסיס תאי גזע בפרקינסון ו-MSA C
cerebellar ataxia אבחנה של אטקסיה צריבלרית
טיפול חודשיים לאחר דלקת קרום המוח
פוסט טראומה עקב שירות צבאי
מחלת פרקינסון וקבוצת סיכון מקורונה
פרקינסוניזם וסקולרי לאב שעבר אירועים מוחיים
חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?
ירידה במשקל כתוצאה מפרקינסון
פרקינסון וסוגי תרופות - המלצה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?