מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתאילנית01/03/2015
שלום. אני בת 42. יש לי רעד שמתבטא בשתי הידיים כבר שנים .לפני כחודש וחצי התחיל לי רעד מהיר לכל אורך זרוע ימין. לאחר כשבועיים בערך התחילו לי זרמים ברגליים ובכף יד ימין ולאחר מכן התחיל לי רעד בזרוע ויד ימין והזרמים האלה ממשיכים להופיע. גם הרעד בזרוע ימין מתבטא כשהיד במנוחה. לפני שהרעד ביד התחיל התעוררתי פעמיים בלילה מהתקף רעד מהיר פעם ביד אחת ופעם בשתי הידיים. כמו כן אני מרגישה גם רעד בצוואר ולפעמים בגב בשכיבה ולפעמים רעד קל ברגל ימין. עשיתי mri מוח שהראה שהבדיקה תקינה ובדיקת emg שמראה לחץ על חוליות עליונות בצוואר ועל חוליות תחתונות בגב. נוירולוג בדק אותי ואמר שאין משהו חריג בבדיקה הגופנית. כשיש אעד במנוחה בצד אחד של הגוף זה יכול להיות רק פרקינסון ? מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
פרופסור אורן כהן17/06/2015אילנית שלום
אם נבדקת על ידי נוירולוג ונאמר לך שאין מדובר במחלת פרקינסון אני מניח שאין לך סיבה לדאגה אולם אם אינך בטוחה ניתן לפנות לבדיקת נוירולג נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טיפולים על בסיס תאי גזע בפרקינסון ו-MSA C
cerebellar ataxia אבחנה של אטקסיה צריבלרית
טיפול חודשיים לאחר דלקת קרום המוח
פוסט טראומה עקב שירות צבאי
מחלת פרקינסון וקבוצת סיכון מקורונה
פרקינסוניזם וסקולרי לאב שעבר אירועים מוחיים
חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?
ירידה במשקל כתוצאה מפרקינסון
פרקינסון וסוגי תרופות - המלצה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?