תנועות אגרסיביות בלתי רצוניות בשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות אגרסיביות בלתי רצוניות בשינה
    דורון
    16/11/2015

שלום! מזה כ-3 שנים בעת השינה בלילה אני סובל מתנועות אגרסיביות ביותר בלתי רצוניות של בעיטות ברגליים, התרוממות על המרפקים בשכיבה על הגב וזריקת הגב למעלה. כתוצאה מכך קרעתי את המיניסקוסים בברכיים, פגיעות בגב ועמוד השדרה שגם כך רגיש ביותר. אני הולך לישון ולא יודע באיזה מצב אקום. המצב כלאחר יאוש ועקב הפגיעות החוזרות ונשנות מצבי מדרדר במהירות. אני חייב לפתור את הבעיה! אני בן 61.לוקח 200מ"ג למיקטל ו-0.5 מ"ג קלונקס נגד שריפה בכפות רגליים בגלל small fiber neuropathy,דיובן,דיזותיאזיד וקרדילוק להורדת לחץ דם וליטורבה להורדת כולסטרול. אובחנתי ע"י ראומטולוג כחולה בפיברומיאלגיה. אני ישן עם מסכת cipap בגלל דום נשימה בשינה. לפני מספר חדשים אישרו לי קנביס רפואי בטיפות שעד כה לא עוזר. אני משווע לעזרה –כיצד אני עוצר את תופעת התנועות הבלתי רצוניות בשינה!הומלץ לי לפנות לתחום של הפרעות בתנועה. בתודה מראש , דורון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תנועות אגרסיביות בלתי רצוניות בשינה - תגובה

פרופסור אורן כהן
    15/12/2015

דורון שלום
    לפי מכתבך נראה כי עברת כבר בירור ואתה מטופל על ידי נוירולוג.
    במידה ואתה מעוניין לקבל חוות דעת ממוחה להפרעות תנועה עליך לפנות לאחת המרפאות הפועלות במקום מגוריך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו