המלצה לכדור נגד דיכאון בפרקינסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לכדור נגד דיכאון בפרקינסון
    עליזה
    28/08/2016

בהמשך לשאלתי לגבי אבא רציתי לדעת איזה כדור דיכאון מומלץ? מינון? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• מספר שאלות

אופל
    05/10/2016

שלום רב,אמא שלי חולת פרקינסון בת 60.אובחנה פחות משנה במחלה.
    1.האבחנה של המחלה נעשתה ע"י התרשמות של הרופאה בלבד בלי שום בדיקה אחרת,רק על ידי הסתכלות.
    האם בשביל לאבחן את המחלה יש צורך הכרחי בבדיקה כלשהיא?
    2.אמא שלי פגשה רק בנווירולוגית אחת(ברמבם) ולא הלכה לעוד רופא בכדי לאמת את האבחנה.האם יש צורך לראות עוד רופא ?האם יש צורך לפגוש פרופסור?האם הרופאה של אמא שלי איבחנה משהו אחד ורופא אחר יכול לאבחן משהו אחר?
    3.בהתחלה נתנו לה סיפרול רקויפ ואזילקט אבל זה גרם לה לישנויות ובחילות וכעת היא לוקחת פק מץ בלבד.אבל התרופה הזו פשוט גורמות לה לא לישון בלילה במשך כל יום.הדבר הזה פשוט בלתי נסבל ומקשה עלייה לתפקד.הכדורים האלה כנראה מאד חזקים עד כדי כך שגם אם לוקחת כדור שינה לא מצליחה להירדם.מה ניתן לעשןת?איזה כדור אפשר לקחת?
    3.בביקור האחרון אצל הרופאה אמא שלי ביקשה כדור שיעביר את הרעידות שיש לה ביד כי הרעדיות הולכות ומתגברות.אז הרופאה המליצה על תרופת קמדרין,התרופה הזאת ניתנת בכדי לא לעבור אירוע מוחי ..למה היא צריכה את התרופה הזאת פתאום?איך היא קשורה לפרקינסון?
    וגם סלגילן..שכנראה הוא הכדור שמעלים את הרעידות..
    האם אחד מהכדורים שהיא לוקחת יכול לגרום לאירוע מוחי?
    תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מספר שאלות

פרופסור אורן כהן
    05/07/2017

1. האבחנה של מחלת פרקינסון היא בד"כ קלינית אם כי במידה ויש ספק ניתן לבצע מיפוי מח: PET או SPECT 2. במידה ויש לכם ספק באבחנה זכותכם לפנות לחוות דעת נוספת 3. הטיפול התרופתי חייב להיות מותאם אישית ועל כן מומלץ שתפנו לרופא המטפל. 4. התרופה קמדרין אינה משמשת למניעת אירועים מוחיים אלא כטיפול לרעד והיא יעילה בטיפול בחולי פרקינסון 5. רשימת התרופות שצוינה אינה כוללת כדורים שיכולים לגרום לאירועים מוחיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו