תחילת פרקינסון ונטילת ציפרלקס

מנהל הפורום

ד"ר סיימון ישראלי-קורן
ד"ר סיימון ישראלי-קורן
053-6834263
לקביעת תור אצל ד"ר סיימון ישראלי-קורן
053-6834263 ללא פרסום בפורום
 
  • תחילת פרקינסון ונטילת ציפרלקס
    אלכס רוזנבאום
    25/07/2017

    אישה בת 75 עם תחילת פרקינסון אצל נוירולוג נרשם לה אזילקט ואסטו 10 מג. יש בעיה בשילוב עפי הספרות. האם הנוירולוגית צודקת? בנוסף לוקח כרוני תרופות גלוקומין ובזליפ. תודה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר סיימון ישראלי-קורן - 053-6834263

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מחלת פרקינסון וציפרלקס

    פרופסור אורן כהן
    04/09/2017

    למרות שבספרות רשומה הסתייגות לגבי שימוש בתרופות ממשפחת SSRI (וביניהן ציפרלקס) ואזילקט הרי שבאופן מעשי השימוש בשתי התרופות גם יחד נחשב בטוח וניתן לרשום אותו לחולים

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


