תסמינים 3 חודשים לאחר זעזוע מוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים 3 חודשים לאחר זעזוע מוח
    אור
    23/04/2020

שלום ד״ר,

לפני 3 חודשים קיבלתי מכה בראש (צד שמאל אחורי) בזמן שהות בחו״ל. מיד לאחר האירוע סבלתי מפרכוסים שבאו והלכו (התקפי רעד וחולשה בלתי נשלטים בידיים וברגליים עם ירידה קוגניטיבית ללא אבדן הכרה) - הגעתי למיון ושם אבחנו כזעזוע מוח ושלחו הביתה. למחרת התחלתי לסבול מהתקפי רעד בלתי נשלטים בצד שמאל של הגוף בלבד וכאב בצד הראש השמאלי (גרירת רגל ורעד בלתי נשלט). הגעתי שוב למיון שם החליטו לאשפז אותי וביצעו CT וMRI שיצאו תקינים - לאחר כ24 שעות המצב השתפר ושחררו אותי הביתה. באישור הרופאים, כעבור מספר ימים שבתי לארץ (לא סבלתי מסתמינים גופניים רק מעצבנות וקשיי ריכוז). כשבועיים לאחר המקרה ראיתי נוירולוג בישראל שאמר שהמצב נראה תקין אך בכל זאת שלח אותי לבצע בדיקת EEG שיצאה תקינה. אולם, מאז ועד היום אני סובל מכבדות ברגל שמאל (וזרמים מאחורי השריר הארבע ראשי) ובני משפחה שמו לב שאני גורר את הרגל השמאלית לעיתים. אודה מאד לחוות דעתך לגבי המשך בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• סימנים נוירולוגיים לאחר זעזועת מוח

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    23/04/2020

שלום אור ותודה על השאלה,

על פניו הסיכוי שמדובר היה נוירולוגית אינו גבוה לדעתי אבל על מנת להתעמק דרוש הבדיקה גופנית ולעבוד על הציר הרפואי לבדיקות שלך ביסודיות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• סימנים נוירולוגים לאחר זעזוע מוח

אור
    23/04/2020

תודה רבה על תשובתך המהירה - מעריך זאת מאד.

אציין כי אני בריא למדי ובבית החולים נערך בירור של וירוס / דלקת במוח שהיה שלילי (בדיקות דם בטווח הנורמה). ההתקפים החלו כ-10 דקות לאחר קבלת מכה בחלק האחורי של הראש משידת לילה ונמשכו יומיים (בהתחלה בשני צידי הגוף ואז רק בצד שמאל מה שהצריך את אשפוזי להמשך בירור).

כפי שציינתי, רופאי בית החולים בחו״ל שחררו אותי ואמרו שהבדיקות תקינות לחלוטין וגם הבדיקה הנוירולוגית והEEG בארץ יצאו תקינות.

כעת נותרתי עם כבדות וזרמים ברגל שמאל וגרירה מסוימת של הרגל.

לאיזה בירור עלי לפנות כעת? אודה מאד להכוונתך.

בתודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו