מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה וייעוץשיר11/10/2009
שלום רב.
אני בת 23. לפני 6 שנים החלו סחורחורות חמורות חוסר שיווי משקל חוסר יציבות בהליכה. מזה 3 שנים תנועות לא רצוניות ובתקופה האחורנה רעד מוזר שתוקף בעיקר במנוחה. מעין תזוזות כאלה וקפיצות שרירים שלעיתים נראות לעין!
אני בשנה האחרונה ניתקתי קשרים כי אני לא יכולה ללכת אני נופלת אני לא מסוגלת לעמוד וללכת אפילו כשאני יושבת אני חשה אי יציבות משוועת שעשויה ליפול כי אני מאבדת את שיווי המקשל גם בבישיבה. אני לא עובדת לנוכח הבעיה. ובתכנון אני רוצה ללמוד אני חשה תקיעות לאור מצבי הבריאותי. הרופאים פשוט לא מתייחסים למצבי.
לפני חודש עברתי טילט טסט נקבעה טכיקרדיה של יותר מ42 פעימות מ95 עליתי ל135 פעימות בהבדל בין שכיבה לעמידה. ובהולטר קצב סינוס טכקרדיה של 145 משערים שיש לי תסמונת הטכיקרדיה התנוחתית פוטס בנוסף מצאו אצלי פריטין מאוד נמוך 4 בלבד. אני ממש חוששת שיש לי פרקינסון למרות שהרופאה שולל0 החיים שלי ממש נעצרו כי קשה לי לתפקד אני חשה תשישות לאורך כל היום גם אחרי שינה אגב התחלתי טיפול ברזל.
מה עליי לעשות?
תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה ויעוץ
פרופסור אורן כהן11/10/2009טליה שלום
הסימפטומים אותם את מתארת אינם מתאימים בהכרח למחלת פרקינסון. עליך להבין כי הפורום נועד לתת תשובות לשאלות כלליות בנושא פרקינסון ואין אפשרות לאבחן או לטפל דרכו במקרה פרטני ולפיכך חשוב שתגשי לבדיקה אצל רופא שאת סומכת עליו שיוכל להתייחס למגוון תלונותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טיפולים על בסיס תאי גזע בפרקינסון ו-MSA C
cerebellar ataxia אבחנה של אטקסיה צריבלרית
טיפול חודשיים לאחר דלקת קרום המוח
פוסט טראומה עקב שירות צבאי
מחלת פרקינסון וקבוצת סיכון מקורונה
פרקינסוניזם וסקולרי לאב שעבר אירועים מוחיים
חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?
ירידה במשקל כתוצאה מפרקינסון
פרקינסון וסוגי תרופות - המלצה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?