צנטראל קורד>>פרקינסון ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צנטראל קורד>>פרקינסון ???
    V
    19/11/2009

כתוצאה מפגיעה ב-C3-C4 צנטראל קורד תפקוד 4 הגפיים שלי הם לא כאחד האדם , וזכיתי בשרירים ספסטיים לפי הסברי הרופאים . שאלתי האם סימני התנהלות הגוף כפגוע חוט שדרה צווארי דומים לסימני פרקינסון.והאם הם יכולים להוביל לאבחנת פרקינסון מוטעית . יש לציין שהליכתי אומנם קשה ואיני יכול לצעוד מרחקים אך לא זוחלת , וכן הנפת זרועותי תקינה בעת ההליכה.כמו כן איני סובל משום רעד בידיים ,(ידיי מאוד יציבות). שאלתי עלתה משום שהבנתי שלרפואה לא ברור לגמרי כיצד אני מתפקד . בתודה על התשובה נ.ב. איני סובל משום בעיות רפואיות מעבר לבעיית הפגיעה ,ואני בן 60 פלוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צנטרל קורד

פרופסור אורן כהן
    24/11/2009

שלום
    מחלת פרקינסון כוללת מקבץ של תופעות כגון רעד נוקשות שרירים איטיות והפרעת הליכה. הופעת ספסטיות אינ אופיינית לפרקינסון אלא לפגיעה בחוט השדרה. מחלת פרקינסון נגרמת עקב פגיעה בגזע המוח ולמיטב ידיעתי אינה קשורה לפגיעות שדרתיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו