מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גראס רפואיאיתמר15/12/2009
ד"ר אורן כהן היקר אני מעריך אותך מאד בתור נוירולוג וגם כאדם. אני גם חושב שהנאורולוגים מתעלמים מתופעות הלוואי החמורות של התרופות הידועות בפרקינסון,(מה כבר יכול להיות יותר גרוע) ומעדיפים אותם על פני צמח מרפא שמחקה פעילות כימית מורכבת של המוח על המערכת האנדוקנדבואידית שבמוח(באופן ישיר ובלי חסימות), דבר שאף תרופה קונבנציונלית לא מסוגלת לעשות. אם הייתם שמים על כף המאזניים את המימצאים החיוביים של מחקרים שבוצעו ע"י פרופסור רפי משולם (חתן פרס ישראל)ראש חטיבת המדעים והאקדמיה בישראל, פרופסור שוהמי, פרופסור רות גלילי ופרופסור איתי לאב מהאוניברסיטה העברית על סגולות המרפא של צמח הקנביס שהיה ידוע כצמח מרפא (גם למחלות נוירולוגיות) במשך למעלה מ4000 שנה עד שנאסר לשימוש. מי יסכים לחקור את צמח הקנביס על בני אדם כאשר לא יכול להיות רווח מצמח שכל אחד יכול לגדלו? בוודאי לא חברות התרופות. והנוירולוגים מונעים בנתיים תקווה מהחולים לשיפור איכות החיים שלהם. האם חשבתם מה יכול לקרות לחולים שיקנו את הקנביס מפושעים העלולים לערבב חומרים ממכרים? האם חשבתם מה יכולתם לתרום לחולים אם הייתם בבקרה על חולים שמוכנים לקחת את כל האחריות על עצמם והיו מוכנים לחתום לכם על מסמכים משפטיים ומלבד שתתנו להם לנסות את צמח הקנביס. אני בטוח כי זהו אינו פתרון שיכול להתאים לכל חולי הפרקינסון היות וזוהי מחלה סבוכה המופיעה בצורות שונות אבל גם אתם יכולים לתרום אם תהיו אמיצים ותיראו את סבל החולים ולא תלכו "על בטוח", כי אפילו משרד הבריאות השמרני הוכיח את בגרותו ומוכן לתת לחולים רשיונות לזמן קצוב (שלושה חודשים כל פעם),כי כבר מה יכול לקרות שלא יקרה מהסמים הנוראים שאתם נותנים לחולים תחת השם "תרופות" בחסות תאגידי ענק, שאינם מרפאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לאיתמר על מאבק בלתי נלאה
נתי19/12/2009תגובתי בוודאי לא תהיה מוערכת על ידי הרופאים , אבל הנזק שלבודופה גורם + הדיסקינזיה
כתופעת לוואי מוכחת ולצערי אני לא ניזונה משמועות אלא מסבלי האישי לא מצדיק את
ההתנגדות הנחרצת כל כך של רופאינו הנוירולוגים . הפגיעה קיימת , הסבל הפך להיות בן לוויה קבוע אז מה כבר יכול להיות גרוע יותר ????
תנו לנו פסק -זמן מהסבל !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגראס רפואי
פרופסור אורן כהן19/12/2009איתמר שלום
צר לי מאד לקרא את דבריך וביחוד את התייחסותך לתרופות שעוזרות למליוני אנשים בעולם כאל "סמים נוראים הניתנים בחסות תאגידי ענק". אתה גם מאשים ציבור גדול של רופאים מסורים לא רק במתן טיפול שאינו אתי ואינו הולם אלא גם בשיקולים זרים ובמניעת טיפול (שאתה החלטת שהוא יעיל) ובעצם בפשע נגד החולים!!!! מעציב אותי מאד לקרא את דבריך ביחוד לאור הטיפול שקיבלת במרפאתינו אשר הביא את טובתך ובטיחותך בראש כל השיקולים. למרות דבריך אני בטוח שאני וכל עמיתי יראו לנגד עניהם בראש ובראשונה את בטיחותו של החולה ולא ימליצו על טיפול אלא אם ישתכנעו מעבר לכל ספק כי הטיפול יכול להיות יעיל ולא פחות חשוב מכך: בטוח.
חג אורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא אתי לחשוף שאדם זה
ר22/08/2010או כל אדם אחר טופל במרפאות שלכם, או בכלל. מאוד מוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טיפולים על בסיס תאי גזע בפרקינסון ו-MSA C
cerebellar ataxia אבחנה של אטקסיה צריבלרית
טיפול חודשיים לאחר דלקת קרום המוח
פוסט טראומה עקב שירות צבאי
מחלת פרקינסון וקבוצת סיכון מקורונה
פרקינסוניזם וסקולרי לאב שעבר אירועים מוחיים
חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?
ירידה במשקל כתוצאה מפרקינסון
פרקינסון וסוגי תרופות - המלצה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?