בן 21

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 21
    אסי
    13/05/2010

אהלו אני אסי בן 21 ביומיים האחרונים האגודל והאצבע לידו קופצים לי מדי פעם ללא רצון אתמול בלילה זה ממש הציק (זה הפעם הראשונה שהרגשתי בזה) והיום בערב זה עוד קיים קצת, האם זה משהו שצריך לבדוק בגילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 21

הוספת תגובה

• קפיצות באגודל

פרופסור אורן כהן
    13/05/2010

אסי שלום
    "קפיצות"באצבעות יכולות להיות תופעה נורמלית במצבי מתח, התרגשות או חרדה ובמצבים אלו הם בד"כ זמניים וחולפים. במידה והתופעות יתמידו מומלץ שתפנה לבדיקת נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אסי
    16/05/2010

הרעידות עכשיו הם רק באצבע המורה כבר בכלל לא באגודל אבל זה עדיין קיים אומנם פחות אבל זה מציק, כשזה קורה גם שאני מחזיק את האצבע אני יכול לראות את השריר מתכווץ בעצמו (השריר שבין האגודל למורה) אני לא בארץ כרגע אז אני לא יכול לבדוק את זה עכשיו, מה אתה ממליץ לעשות? שווה בדיקה? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבל מגנזיום ציטראט או מלאט 600 מ"ג

גדעון לבב
    25/05/2010

אפשר גם להוסיף ויטמין E

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו