האם זה פרקינסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה פרקינסון
    גל
    31/07/2010

שלום ד:ר
    אני בן 38 ללא מחלות בעבר (לא ראיתי רופה 15שנה).
    לפני שנה וחצי הפסקתי לעשן בלילה כשהתעוררתי בבוקר היתה לי תחושת חוסר יציבות.
    היו לי כאבי ראש בחודשיים לאחר הפסקת העישון, נפסקה והתחילו עוד הפעם לפני חודש.
    היה לי שלוש פעמים תחושה שאני צריך לחשוב כדי ללכת.
    עברתי את הבדיקות הבאות:
    CT ראש יצא תקין.
    דם - תקין
    אקו לב - תקין
    מאמץ - תקין
    דופלר צווארי - תקין
    כל הדברים הללו היו במהלך שנה.
    בחצי שנה האחרונה מצבי הוחמר -
    כאשר אני מזיז את הראש משמאל לימין מהר אני מרגיש כאילו לא מגיע דם למוח יש לי סחרחורת, כאשר אני מתכופף יש לי כאב חד בעין שמאל ומתי שאני מתרומם אני מרגיש סחרחורת בשנית כאילו הדם עוזב את המוח ויש גם תחושה של עקצוץ בעורף.
    יש לי קפיצוץ שרירים בכל הגוף.
    כואב לי באמות ובכפות הידיים - היו כאבי צריבה וכאבים רגילים.
    היו לי שלוש ימים בהם הפרצוף שלי היה ממש אדום ולאחר מכן גדל לי בלוטה מעל העין.
    הרופ שלח אותי לEMG
    הבדיקה יצאה נורמלית.

אני יודע שחוסר בדופמין יכול לגרום לתופעות שונות ומשונות
    כאבים, סחרחורות, כאבי ראש, השפעה על לחץ הדם, רוזיצאה.
    סלח לי על אורך ההודעה, האם יכול להיות שהיה לי TIA שלא הורגש שגרם לנזק בתאים השחורים.
    איזו בדיקה יכולים לעשות כדי לגלות פרקינסון בהעדר סממנים אופיינים לפרקינסון.
    אני כבר מיואש מכל הסיפור ומוכן לשלם בעצמי על בדיקה רק כדי לדעת.
    אודה לך על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה פרקינסון

הוספת תגובה

• האם זה פרקינסון

ד''ר רוברטו שפיגלמן
    06/08/2010

האמת לא נשמע כפרקינסון. ומכל מקום הפורום איננו תחליף לבדיקת רופא. עליך לגשת לנוירולוג לקבלת יעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ביקשתי אבחון מה שכן אני מבקש

גל
    08/08/2010

לאור העובדה שעברתי בערך את כל הבדיקות האפשריות ואין לי תשובות מהניורולוג שלי, רציתי לדעת מה אתה חושב לאיזה כיוון אתה היית הולך.
    אני כבר מיואש מבחור בריא אני הפכתי לשבר כלי.
    כאבי ראש כאילו משהוא חובק לי את הראש ומתהדק, צריבה ועקצוצים פעם בקרקפת פעם מעל 5 סמ' מקו השיער, קפיצות שרירים, תזוזה של אברים כמו האצבע המורה בצד ימין לא רצונית, כאבים בשרירים, לא מצליח לרוץ כי השרירים כואבים, בעת מאמץ מינימאלית השרירים צורבים, בתנוחות מסוימות כשאני רוחץ את הבת שלי ומתכופף מתחילות לרעוד לי הרגליים בזמן הכאבים בידיים בדרך כלל יש גם כאב ראש ואני מרגיש שהיד עוד מעט תתחיל לרעוד.
    זה לא דברים שאדם ללא מחלה צריך להרגיש.
    אני כבר סוחב את המצב הזה שנה וחצי הלכתי כבר ל - 3 ניורולגיטם עברתי שלושה פנימאיים, אף אחד לא יודע מה יש לי.
    והתשובה הפשוטה ביותר שלהם כשאין להם מושג זה - אולי זה פסיכיאטרי?
    זה לא פסיכאיטרי, אני לא מדמיין את הדברים, סלח ויסלחו לי הפסיכיאטרים אבל אין לי את המנגנון הזה שזה יהא פסיכיאטרי.
    לי כבר נמאס, לא רציתי אבחון כמו שאתה מבין הרבה רופאים ניסו לאבחן ולא הךצליחו כל כך בתחום הזה.
    הדבר היחיד שרציתי ממך שאולי תצליח אפוא שאחרים לא הצליחו אולי תגיד לי לאור מה שאני מספר לך לאיזה כיוון לפנות. גם אם אגיע אליך לפגישה כל הבדיקות הניורולוגית שתעשה לי תקינות, אולי אחת לא תהיה תקינה שיווי המשקל שאני לא משהו בזה מאז שהתחיל כל הסיפור.
    אבל קורדינציה, מסת שריר, להרים ידיים ולסובב, תחושה באצבעות זהה.
    רק שתגיד לי מה הכיוון איזה בדיקה לעשות.
    תודה, מצטער על האורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקורת

רחלה
    17/08/2010

שלום רב לכל הרופאים הפעם איני רוצה תשבות ,יש לי אותן מרוב השאלות הנישאלות ,אני חולת פרקי ייי.השאלות המרובות לא לישכוח מחזיקות את הפורם? ולפעמים החולה מוטרד ןרוצה שיענו לו .ולא ישלחו אותו בבושת פנים לרופא המטפל ,,,,,,מי שפונה אליכם בקי בכל הכדורים ובבעיות המחלה, יחס יותר חם היה עוזר ,זיכרו הביטחון הוא הדבר הראשון שנעלם בפרקייי מבלי לפגוע ,,,,אנחנו עדיין אנשים רגילים שמרגישים שונים תודה לכם על הדברים הטובים רחלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו