רעד בידיים ובשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעד בידיים ובשיניים
    יפעת
    06/03/2011

לאחרונה יש לי רעד באצבעות הידיים ולפני מספר ימים פתאם הרגשתי שהשיניים התחתונות שלי רועדות. האם זה יכול להיות תופעות לוואי של תרופת האלקטרוקסין אותן אני נוטלת לתת פעילות בלוטת התריס? ואם כן האם אפשר להפסיק את התרופה? הבנתי שאני אצטרך ליטול תרופה זאת כל חיי. האם ישנה תרופה אחרת?
    אני מאד מודאגת.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעד בידיים ובשיניים

הוספת תגובה

• רעד בידיים ובשיניים - תגובה

פרופסור אורן כהן
    13/03/2011

יפעת שלום
    עודף פעילת של בלוטת התריס (או לחילופין עודף אלתרוקסין) יכול לגרום להחמרת הרעד הפזיולוגי שיש לכל אחד מאיתנו. מומלץ שתגשי להתייעץ עם הרופא המטפל על מנת שיתאים מינון האלתרוקסין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעד בידיים ובשיניים - תגובה

פרופ` בלה גרוס
    21/03/2011

יתכן והרעד נובע מהתרופה אך אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל שנטל לך את התרופה ולספר לו על תופעה זו כי יתכן והוא ימצא לנכון לשנות את המינון. לא להפסיק את התרופה על דעת עצמך
    דר גרוס בלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו