מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתתפות במחקר קלינישרה29/03/2011
שלום, הוצע לי להשתתף במחקר קליני על תרופה נסיונית לפרקינסון.הטיפול מקיף 3 מחזורים של כשבוע טיפול בתרופה, כשביניהם רווח של שבועיים בין מחזור למחזור. סה"כ שימוש ב-30 כדורים לכל המחזורים יחד. אני בת 61, בריאה ולא נוטלת כדורי מרשם. האם השתתפות בניסוי מעין זה יכולה להזיק לי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתתפות במחקר קליני - תגובה
פרופ` בלה גרוס30/03/2011שלום שרה
אינני יודעת על איזה מחקר מדובר.
אם מציעים לך להשתתף במחקר ודאי יתנו לך "טופס הסכמה" ובו כתובות ומפורטות כל תופעות הלואי של התרופות ובמה הן עלולות להזיק.
אני מציעה לך לקרוא בעיון את טופס ההסכמה ואז להחליט האם את מעונינת להשתתף במחקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקר נסיוני
שרה01/04/2011לד"ר גרוס, תודה על תשובתך. אני יוצאת מתוך הנחה, שלכל תרופה עלולות להיות התוויות של תופעות לוואי וכד'. כיצד אוכל לדעת אם אהיה בסיכון במידה ואתנסה?מהי האינדיקציה שלי להחליט לחיוב או לשלילה? תודה מראש על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקר נסיוני - תגובה
פרופ` בלה גרוס01/04/2011אני מציעה שתושחחי עם הרופא שמציע לך להיכנס למחקר מה הן תופעות לואי של התרופה במידה ואת מקבלת את התרופה, מה הסכונים במידה ואת מקלת את התרופה.
היות ואינני יודעת באיזה מחקר מדובר לא יכולה לפרט לך מה תהיינה התוצאות.
אני מקווה שהרופא שמציע לך להיכנס למחקר יהיה הוגן איתך וישוחח איתך על כל האפשרויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מניסוי
רחלה14/05/2011שלום לך אני משתתפת בניסוי קליני אין בזה פחד היות ויש מעקבים ובדיקות מקיפות אחר הניסוי ההחלטה בידיך יום טוב לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טיפולים על בסיס תאי גזע בפרקינסון ו-MSA C
cerebellar ataxia אבחנה של אטקסיה צריבלרית
טיפול חודשיים לאחר דלקת קרום המוח
פוסט טראומה עקב שירות צבאי
מחלת פרקינסון וקבוצת סיכון מקורונה
פרקינסוניזם וסקולרי לאב שעבר אירועים מוחיים
חשד לפרקינסון איזו בדיקה צריך לבקש?
ירידה במשקל כתוצאה מפרקינסון
פרקינסון וסוגי תרופות - המלצה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?