השתתפות במחקר קליני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתתפות במחקר קליני
    שרה
    29/03/2011

שלום, הוצע לי להשתתף במחקר קליני על תרופה נסיונית לפרקינסון.הטיפול מקיף 3 מחזורים של כשבוע טיפול בתרופה, כשביניהם רווח של שבועיים בין מחזור למחזור. סה"כ שימוש ב-30 כדורים לכל המחזורים יחד. אני בת 61, בריאה ולא נוטלת כדורי מרשם. האם השתתפות בניסוי מעין זה יכולה להזיק לי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתתפות במחקר קליני

הוספת תגובה

• השתתפות במחקר קליני - תגובה

פרופ` בלה גרוס
    30/03/2011

שלום שרה
    אינני יודעת על איזה מחקר מדובר.
    אם מציעים לך להשתתף במחקר ודאי יתנו לך "טופס הסכמה" ובו כתובות ומפורטות כל תופעות הלואי של התרופות ובמה הן עלולות להזיק.
    אני מציעה לך לקרוא בעיון את טופס ההסכמה ואז להחליט האם את מעונינת להשתתף במחקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחקר נסיוני

שרה
    01/04/2011

לד"ר גרוס, תודה על תשובתך. אני יוצאת מתוך הנחה, שלכל תרופה עלולות להיות התוויות של תופעות לוואי וכד'. כיצד אוכל לדעת אם אהיה בסיכון במידה ואתנסה?מהי האינדיקציה שלי להחליט לחיוב או לשלילה? תודה מראש על תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחקר נסיוני - תגובה

פרופ` בלה גרוס
    01/04/2011

אני מציעה שתושחחי עם הרופא שמציע לך להיכנס למחקר מה הן תופעות לואי של התרופה במידה ואת מקבלת את התרופה, מה הסכונים במידה ואת מקלת את התרופה.
    היות ואינני יודעת באיזה מחקר מדובר לא יכולה לפרט לך מה תהיינה התוצאות.
    אני מקווה שהרופא שמציע לך להיכנס למחקר יהיה הוגן איתך וישוחח איתך על כל האפשרויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש מניסוי

רחלה
    14/05/2011

שלום לך אני משתתפת בניסוי קליני אין בזה פחד היות ויש מעקבים ובדיקות מקיפות אחר הניסוי ההחלטה בידיך יום טוב לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו