לחיות עם פרקינסון - איציק אורן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחיות עם פרקינסון - איציק אורן
    אורית
    23/05/2011

לידיעתכם, איציק אורן, יו"ר ומייסד רשת שילב, כותב בימים אלו בלוג החושף לראשונה את כל מה שהוא חווה ולמד בתשע השנים האחרונות מאז שהתגלתה המחלה.

איציק אורן החליט להקים את הבלוג בעקבות התגובות שקיבל אחרי ראיונות העיתונאים בהם הוא חשף את הפרקינסון שלו.

בתקווה שחשיפת ניסיונו האישי תעזור ותקל על המתמודדים וקרוביהם.

תגובות תתקבלנה בברכה
    תודה,

אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מייצג

ניל
    19/07/2011

באמת כל הכבוד לו על החשיפה.
    אני חושב שחלק מהדברים הנאמרים בבלוג שלו לא משקפים את חייו של חולה הפרקינסון השכיח.
    לדוגמה -
    עבודה - אני מעריך שעובד שכיר לא ישרוד 9 שנים בעבודתו מאחר והוא שכיר ולא יו"ר של חברה זו או אחרת.
    טיפולים - להערכתי אין הרבה אנשים שיכולים לממן מאמן אישי בחדר כושר וכדומה.
    מצד אחד כל הכבוד על החשיפה האומץ, באמת שאני מפרגן.
    מצד שני חלק מהדברים צבועים בוורוד ולא ניתן להשליך מהחוויה האישית שלו לחולה הפרקינסון השכיח.
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיות עם פרקינסון - איציק אורן - תגובה

פרופ` בלה גרוס
    23/05/2011

שלום אורימ
    אני מברכת אותו על נכונותו להיחשף ולחלוק עם אחרים מנסיונו. אין כמו בעל נסיון.
    אנו הרופאים מסתמכים הרבה פעמים על מחקרים שמסקנותיהם נובעות מעיבודים סטטיסטיים על קבוצת מטופלים. אולם כאשר משוחחים עם החולה הפרטי ללא ספק שיכול להוסיף הרבה מאוד ולשפוך אור על ישום הגישה הטיפולית בבעיות רבות שנובעות מאיזון עדין בין התרופות

בברכה דר גרוס בלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

רחלה
    30/05/2011

שלום לאיציק אורן שמחתי לראות שיש נחשפים תמיד אמרתי שפרקי צריך לצאת מהארון,,,,,לי גם יש חוסר בדופאמין אבל חוץ מיזה אני בטוב כמה חוסר עינין יש בבעיה שלנו תמיד שואלים אותי אבל את לא שוכחת ולא רועדת מה הבעיה ןאז צריך להסביר ולא מבינים הקיצר צריך מודעות לפרקינסון וואל נישכח את ההומור יום טוב לללככככםםםם,,,,,,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת חוסר בדופמין?

ניל
    14/07/2011

האם את חולת פרקינסון?
    מה הסימפטומים שלך ששונים מחולה פרקינסון במידה ואת לא חולת פרקינסון וכהגדרתך רק מחסור בדופמין?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו